Προσγείωσε τον Ιωνικό η Δόξα

Η Δόξα Δράμας διέκοψε το αήττητο σερί του Ιωνικού και τον… προσγείωσε.

Πρώτη εντός έδρας νίκη μετά από έναν χρόνο για τη Δόξα Δράμας! Οι Μαυραετοί έκαναν την έκπληξη και διέκοψαν το σερί πέντε νικών του Ιωνικού, επικρατώντας απόλυτα δίκαια με 2-1. Το προηγούμενο τρίποντο στο γήπεδό τους ήταν στις 16/02/20 κόντρα στον Πλατανιά!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τον Ιωνικό, πιέζοντας ψηλά. Οι φιλοξενούμενοι δεν πατούσαν καλά και δεν είχαν αλληλοκαλύψεις και έτσι στο 23′ ο Άντερσον με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μαρινάκη άνοιξε το σκορ για τους Ασπρόμαυρους. Οι Κυανόλευκοι απάντησαν με δοκάρι του Ρόλε στο 29′, αλλά στο 75′ ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Ο Ιωνικός μπήκε στο ματς στο 81′ από τραγικό λάθος του Στεφανάκου. Ο Ρόλε εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε λάθος εκτίμηση στην κλειστή του γωνία και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

 

Σκόρερ: 23′ Άντερσον, 75′ Αγγελόπουλος – 81′ Ρόλε
Δοκάρι: 29′ Ρόλε

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης (60′ Μενσά), Παπαργυρίου, Άντερσον, Αγιώτης, Παρασκευάς (78′ Τάσιος), Αγγελόπουλος, Χάμοντ, Κουτσιανικούλης (60′ Σπυρόπουλος), Μαυριάς (70′ Φυτόπουλος), Σαμπανίδης (78′ Μπαράνκο).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (79′ Κουιρουκίδης), Κύργιας, Κοτσώνης (57′ Σινγκ), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Νιάσε (79′ Μάναλης), Ρόλε, Ματσούκας (88′ Κόρμπος), Πλατέλλας, Κάστρο.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Φαλτάκας (Γρεβενών)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις