Βόμβα: Η ΑΕΚ άφησε ελεύθερο τον Λιβάγια!

ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάγια όχι μόνο δεν συμφώνησαν για ανανέωση του συμβολαίου που έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο, αλλά πλέον δεν προχωρούν μαζί ούτε καν ως το τέλος της σεζόν. Η πλευρά της ΑΕΚ συμφώνησε σε αίτημα του Κροάτη επιθετικού, να διακοπεί από τώρα η συνεργασία και ο Μάρκο Λιβάγια είναι πλέον ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία δρομολογήθηκε από την περασμένη Δευτέρα(15/2), μετά από αίτημα του ίδιου του Λιβάγια. Ο παίκτης πληροφόρησε την διοίκηση της ΑΕΚ πως θέλει να επιστρέψει στην Κροατία, προφανώς για να παίξει τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν. Με την προϋπόθεση αυτής της δέσμευσης, δηλαδή πως επιστρέφει στην Κροατία για το υπόλοιπο της περιόδου, η ΑΕΚ προχώρησε την συμφωνία, με τον Λιβάγια μάλιστα να αφήνει κι αρκετά χρήματα που ήταν να παίρνει από την Ένωση μέχρι την λήξη της περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες το συνολικό ποσό φτάνει τις 500 χιλιάδες.

Είναι σαφές πως ο Λιβάγια δεν ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της περιόδου σε αγωνιστική απραξία, ενώ φυσικά η ΑΕΚ δεν θα ήθελε από τώρα να βγει ελεύθερος στην αγορά. Βρέθηκε λοιπόν η «χρυσή τομή», καθώς εδώ και καιρό ήταν σαφές πως δεν υπήρχε περίπτωση να γεφυρωθεί το χάσμα που διαπιστώθηκε στις συζητήσεις για το συμβόλαιο.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις