Λημνιός: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα»

 

Όπως σημειώνει ο συντάκτης της ιστοσελίδας express.de: «Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετακόμισε από το ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στην Κολωνία με υψηλές προσδοκίες, για περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ, έχει εξαφανιστεί. Μετά από τις τακτικές εμφανίσεις του στην αρχή της σεζόν, ο Λημνιός έχει μόνο 16 λεπτά στην Μπουντεσλίγκα το 2021. Πριν από τη σύντομη εμφάνισή του εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-2), αγνοήθηκε για έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Μία κατάσταση, που σαφώς δεν είναι ικανοποιητική για τον Έλληνα παίκτη…».

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Λημνιού, ο οποίος παραδέχθηκε πως: «Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα». Ο ίδιος πάντως δεν χάνει την πίστη του, υπογραμμίζοντας πως: «Νομίζω ότι κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα στα παιχνίδια που έπαιξα. Δύο ημέρες πριν από τον αγώνα κυπέλλου εναντίον της Όσναμπρικ, είχα μια συνομιλία με τον προπονητή στην οποία μου είπε πως είναι πολύ ικανοποιημένος από μένα και πως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Πιστεύω πως θα έρθει ο καιρός μου.

Περιμένω τώρα την ευκαιρία μου γιατί έχω αρκετή ποιότητα. Αυτό που μου λείπει είναι η συμμετοχή σε αγώνες. Ο ρυθμός εδώ είναι πολύ σκληρός, οπότε το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπεις στο παιχνίδι».

Στο αφιέρωμα φιλοξενείται και μια προσωπική φωτογραφία του Λημνιού, με τον συντάκτη του κειμένου να υποστηρίζει πως: «Η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική για τον ποδοσφαιριστή, αγωνιστικά τουλάχιστον, ωστόσο, ο Λημνιός αισθάνεται σαν στο σπίτι του όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία. Η καρδιά του είναι με την ομάδα. Υποφέρει και χαίρεται μπροστά στην τηλεόραση. Τώρα πρέπει να πάρει… φωτιά στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις