Βόλος: Έκοψε τη φόρα στους «μνηστήρες» για Μήτογλου

Δύο ποδοσφαιριστές που πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Βόλου ανανέωσαν, ως γνωστόν, πριν λίγες μέρες τη συνεργασία τους με την «κυανέρυρθη» ΠΑΕ. Ο λόγος για τους Φράνκο Φεράρι και Γεράσιμο Μήτογλου. Ο Αργεντινός αμυντικός επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ Ελληνας κεντρικός αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αποκάλυψε η έντυπη έκδοση του Sportime, το όνομα του 21χρονου αμυντικού ήταν ήδη σημειωμένο και υπογραμμισμένο στο μπλοκάκι των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης.

Και δεν είναι μόνο οι Αρκάδες που είχαν βάλει στο… μάτι τον Γεράσιμο Μήτογλου. Πληροφορίες του Sportime. gr αναφέρουν ότι σε ακόμα μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ, έχει κάνει… κλικ ο νεαρός στόπερ. Και όχι ότι-ότι. Ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη εξάδα.

Οι Βολιώτες έδειξαν γρήγορα τα αντανακλαστικά τους και «έδεσαν» τον ποδοσφαιριστή -που από τη στιγμή που μπήκε στην 11άδα πήρε τη φανέλα βασικού σπίτι του (στα τελευταία 11 παιχνίδια αποτελεί «κόλωνα» της «κυανέρυθρης» άμυνας- κόβοντας την… όρεξη στους υποψήφιους νέους… εργοδότες του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις