Ξεσηκωμός στην ομογένεια για τον αυριανό αγώνα του Τσιτσιπά

Το Αυστραλιανό Όπεν οδεύει προς την τελευταία στροφή του και ο Στέφανος Τσιτσιπάς φιλοδοξεί να γράψει ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του, ασυνήθιστου ακόμη από τέτοια γεγονότα, ελληνικού τένις.

Με νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς ξεπερνάει τον μυθικό Ρότζερ Φέντερερ και ανεβαίνει στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δεν θα είναι μόνος. Το σύνθημα «Ελλάς-Τσιτσιπάς» αναμένεται να ακουστεί πολλές φορές την Παρασκευή στη Rod Laver Arena καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει έναν ακόμη σύμμαχο στη δύσκολη αποστολή απέναντι στον κακό του δαίμονα, στο 2ο ημιτελικό του Australian Open.

Το μίνι lockdown που επιβλήθηκε στην Πολιτεία της Βικτώρια ολοκληρώθηκε και έτσι από την Πέμπτη οι θεατές θα επιστρέψουν στο Melbourne Park.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική ομογένεια έχει ξεσηκωθεί για το σπουδαίο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά την Παρασκευή και προσπαθεί να εξαντλήσει τα 7,500 εισιτήρια που θα διατεθούν για το βραδινό session στη Rod Laver Arena.

Έτσι, ο 22χρονος πρωταθλητής μας θα έχει τη στήριξη της κερκίδας στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στον πρώτο του Grand Slam τελικό.

Βέβαια, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει αποδείξει ότι δεν επηρεάζεται από την καυτή ατμόσφαιρα και μάλιστα έχει την ικανότητα να το εκμεταλλεύεται υπερ του, όπως απέδειξε κατά τη διάρκεια της πορείας προς στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν το 2019.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις