Μηλιωρίδης: «Ευχής έργον να μπει στον ΠΑΟΚ ο Μπέος»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την πιθανότητα εμπλοκής του Αχιλλέα Μπέου στα «κοινά» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά και την αποκάλυψη του Metropolis περί παρουσίας του στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ερωτηθείς για την προοπτική να μπει ο Αχιλλέας Μπέος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ευχής έργον να μπει ένας άνθρωπος σαν τον Μπέο με τόσες πολλές γνώσεις στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να δώσει τα φώτα του στον ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή, ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι κοντά στην ομάδα, ο Μπέος γνωρίζει το ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα. Ξέρει από μεταγραφές, πόσο κοστολογούνται οι παίκτες και θα γλυτώσει πολλά χρήματα από τον Σαββίδη».

«Έχει ένα χάρισμα όταν είναι να αποκτήσει κάποιον παίκτη, αν δεν τον δει ο ίδιος δεν τον παίρνει. Το μάτι του ποδοσφαιρικά είναι πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους παράγοντες στην Ελλάδα. Τον Βόλο τον ανέβασε κατηγορία και έπαιξε Ευρώπη. Με τον Πανιώνιο επίσης. Έφτιαξε τον ΝΠΣ από την αρχή και τον έχει στην μέση του πρωταθλήματος, ίσως μπει και στα play off με μηδαμινό μπάτζετ. Στον ΠΑΟΚ, οι μεταγραφές γίνονται βάσει συμφερόντων και μάνατζερ. Χάνει λεφτά ο κ. Σαββίδης, δεν υπάρχει λόγος γι’αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι η χαρά των μάνατζερ. Ήρθε ο Τσόλακ με 3 εκατ. και δεν ακούμπησε μπάλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν τα λεφτά που είναι πάνω στο τραπέζι και αυτά που υπάρχουν από…κάτω. Όταν ανέλαβε η διοίκηση μας με τον Ζαγοράκη, ο ΠΑΟΚ είχε κάκιστο όνομα στην Ευρώπη, μας είχαν βγάλει κακοπληρωτές. Με τον Μπέο το ξανά λεώ θα γλυτώσει λεφτά ο Σαββίδης και θα τελειώσουν τα μανατζεριλίκια».

«Αν δεν τον θέλουν, ας κρατήσουν τον Ρέμπε ή οποιονδήποτε άλλο που περνάει έξω από τα γραφεία για να τον κάνουν τεχνικό διευθυντή. Ήρθε ο κύριος Φερέιρα, πήρε τον Εσίτι τον έβαλε σε δύο παιχνίδια, έβγαλε την υποχρέωση και δεν τον ξαναχρησιμοποίησε. Ήρθε ο Ρέμπε, έφερε τον Τσόλακ και τώρα κοιτάνε πως θα τον ξεφορτωθούν».

«Ο Μπέος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιρικός παράγοντας σήμερα. Μαζί με τον Γκαγκάτση θα πάνε τον ΠΑΟΚ ψηλά αρκεί να μην μπλέκονται άλλοι στα πόδια τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις