Νέα αρχή για Ανάληψη απέναντι στη Νίκαια 2012

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της στη Λάρισα αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Εθνικό η Ανάληψη. Οι πολλές απουσίες κόστισαν ακριβά στο συγκρότημα του Γιώργου Βλιώρα που «λύγισε» με 61-54, με συνέπεια να πέσει από την κορυφή.

Ωστόσο οι «κυανέρυθροι» δεν απογοητεύονται. Σκοπεύουν να κάνουν νέα αρχή απέναντι στη Νίκαια 2012, την οποία υποδέχονται σήμερα Σάββατο στις 20.00 στο κλειστό του ΕΑΚ. Την Ανάληψη θα ενισχύσει ξανά ο Γιώργος Ίλτσογλου, που δεν έπαιξε για επαγγελματικούς λόγους την προηγούμενη αγωνιστική. Αντίθετα παραμένουν εκτός έδρας οι Βαγγέλης Τσακιρόπουλος (έσπασε την κάτω γνάθο) και Αλέξης Παλάντζας (θα μείνει εκτός για ένα μήνα λόγω θλάσης στον δικέφαλο), ενώ αμφίβολοι λόγω τραυματισμού θεωρούνται οι Βασίλης Κοντάκης και Σπύρος Ρόσσιος.

Έτσι η τεχνική ηγεσία θα βασιστεί στους Γιώργο Ίλτσογλου, Φώτη Φωτιάδη, Βασίλη Ντίκα, Αλέξανδρο Λουλούδη, Βαγγέλη Συλεόπουλου, Βαγγέλη Ευαγγελινό, Άγγελο Λουκίδη, Νίκο Μαστραφτσή, Νίκο Γαλανάκη και ίσως στους Σπύρο Ρόσσιο και Βασίλη Κοντάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις