Καταστρώνει τα πλάνα του ο Λόπεθ ενόψει Απόλλωνα

Ο Άνχελ Λόπεθ θα έχει σημαντικές επιστροφές ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης του Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται, καθώς δύο μόνο παίκτες δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Συγκεκριμένα, οι Αντώνης Ντεντάκης και Αλμπέρτο Μπουένο είναι τραυματίες και θα μείνουν εκτός, με τον Έλληνα αμυντικό να επιστρέφει, είτε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (την Δευτέρα 1η Μαρτίου), είτε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κύπελλο (4/3). Θυμίζουμε, πως ο Ντεντάκης είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 27 Ιανουαρίου και έκανε επέμβαση στον μηνίσκο.

Οι Ζαν Μπαριέντος και Σέρτζιο Τέκιο αποθεραπεύτηκαν, προπονούνται με την ομάδα και θα τεθούν στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ. Ο προπονητής του Βόλου θα έχει περισσότερα «όπλα» στην φαρέτρα του, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου θα συνεχιστεί σήμερα, με τον Άνχελ Λόπεθ θα ανοίγει τα «χαρτιά» του, όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα. Αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές το πόσο σημαντικό για την ομάδα είναι η νίκη, ενόψει και των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις