«Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να χαλάσει αυτό που χτίζεται»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο προκειμένου να την βοηθήσουν στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι όποιος προσπαθήσει να την πλήξει, θα βρει απέναντι του συσπειρωμένο όλο τον κόσμο της.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας έχει μπει στο σωστό δρόμο και με σίγουρα και σταθερά βήματα ανεβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου όλοι μαζί να ανεβάσουμε τον Σύλλογό μας στο επίπεδο που φιλοδοξούμε και ονειρευόμαστε. Φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων στις 15.00 με τον Ρήγα Φεραίο.

Θεωρούμε καθήκον και υποχρέωση του κάθε φίλαθλου να στηρίξει και να σπρώξει την ομάδα στην προσπάθεια για να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και την πρωταγωνιστική της πορεία. Μόνο ο κόσμος μας μπορεί να αποτελέσει ασπίδα προστασίας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Για αυτό σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων πρέπει να είναι κατάμεστο.

Προειδοποιούμε ταυτόχρονα, οποιονδήποτε θα επιχειρήσει με αθέμιτα μέσα να βάλει τρικλοποδιές στην ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, θα βρει απέναντί του συσπειρωμένους όλους τους φιλάθλους της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, αποφασισμένους να μην επιτρέψουν σε κανέναν να χαλάσει αυτό που με κόπο και μόχθο τίμια κτίζεται. Είμαστε η ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ,θα επικρατήσουμε!»