Με γεμάτο “οπλοστάσιο” ο Βόλος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας δίνει αύριο Κυριακή στις 15.00 ο Βόλος, ο οποίος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Λαμία, σε εξ αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη προχθές Πέμπτη στη Ριζούπολη.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Βόλο, καθώς ο Απόλλων εκτός έδρας έχει να επιδείξει περισσότερα θετικά αποτελέσματα, απ’ ότι εντός, έχοντας αποσπάσει 15 βαθμούς (τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες). Στη Ριζούπολη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απέσπασε μόλις επτά βαθμούς (δύο νίκες και μία ισοπαλία με τον Βόλο στο ματς του πρώτου γύρου).

Ο Άνχελ Λόπεθ και οι συνεργάτες του έχουν προετοιμάσει τον Βόλο για το αυριανό παιχνίδι, με τους «κυανέρυθρους» να μετρούν επιστροφές, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Ζαν Μπαριέντος, Σέρτζιο Τέκιο, Αλμπέρτο Μπουένο και όπως όλα δείχνουν, θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Έτσι, ο μοναδικός απών θα είναι οι Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος λόγω τραυματσμού δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ούτε στο αυριανό παιχνίδι.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι και στη συνέχεια ο Άνχελ Λόπεθ θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις