Στοίχημα: Ζόρια για Μπάγερν, «καίγεται» η Φούλαμ – Τετράδα απόδοσης… 15,8!

Επιτέλους Σάββατο (20/02), και το κουπόνι πάμε στοίχημα παίρνει «φωτιά». Το Betarades.gr έχει τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Οι ματσάρες συνεχίζονται, μετά τις ευρωπαϊκές μάχες μεσοβδόμαδα. Μην ξεχνάτε, ότι ΕΔΩ βλέπετε γρήγορα και live, τα αποτελέσματα τσάμπιονς λιγκ

Προς το παρόν όμως, ασχολούμαστε πάλι με τα πρωταθλήματα. Τα σημεία μας στο ποδόσφαιρο, προέρχονται από Μπουντεσλίγκα, Πρέμιερ Λιγκ και Λιγκ 1. Είναι… «ψαγμένα» και έχουν αξία. Το ίδιο ισχύει όμως, και για το προγνωστικό μας από το μπάσκετ, και τα προκριματικά του Eurobasket. Πάμε να τα δούμε όλα!

Κουρασμένη και με απουσίες η Μπάγερν

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας. Στις 16:30, η Μπάγερν δοκιμάζεται στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι φιλοξενούμενοι είναι φαβορί, αλλά θα τους κοντράρουμε.

Άλλωστε, όποιος έχει παρακολουθήσει την Άιντραχτ τελευταία, καταλαβαίνει ότι… πετάει! Ο Αντρέ Σίλβα κάνει φοβερά πράγματα στην επίθεση και σκοράρει ασταμάτητα. Την περασμένη αγωνιστική η Άιντραχτ επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας. Οι «αετοί», δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι αήττητοι εδώ και 10 ματς, με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πέρσι κέρδισαν με το φοβερό 5-1 τη σημερινή τους αντίπαλο, στο εντός έδρας παιχνίδι τους.

Από την άλλη, η Μπάγερν είναι φανερά κουρασμένη μετά και τις υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Οι «Βαυαροί» σήκωσαν και αυτήν την κούπα, αλλά τώρα τους βγαίνει η κούραση. Φάνηκε καθαρά και στο 3-3 με την Μπίλεφελντ, την προηγούμενη εβδομάδα. Συν τοις άλλοις, έχουν και απουσίες. Ο Γκνάμπρι, ο Παβάρ και ο Μίλερ δεν θα αγωνιστούν, ενώ ακολουθεί το ματς με τη Λάτσιο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μαζεύτηκαν… πολλά για την ομάδα του Φλικ, που πρέπει να βρει τρόπο να τα διαχειριστεί.

Το μομέντουμ ευνοεί την Άιντραχτ, που είναι σε τρομερή φόρμα και σαφώς πιο ξεκούραστη. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από την Μπάγερν, που έχει πολλά στο μυαλό της, θα παίξει με απουσίες και είναι κουρασμένη. Αξίζει το 1Χ σε απόδοση 2.10.

Υποχρεωμένη να κερδίσει η Φούλαμ

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Για την 25η αγωνιστική, η Φούλαμ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Είναι ντέρμπι παραμονής, αλλά στην ουσία μόνο οι γηπεδούχοι έχουν ελπίδες να σωθούν.

Η Φούλαμ λοιπόν, είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης. Έχει 19 πόντους, έξι λιγότερους από τη Νιουκάστλ που σώζεται. Μόλις μια νίκη έχει η ομάδα του Πάρκερ, στις 14 τελευταίες αγωνιστικές. Ήταν όμως… σπουδαία, απέναντι στην Έβερτον. Την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 με την Μπέρνλι εκτός έδρας. Το σημερινό ματς είναι δίχως αύριο για τους γηπεδούχους. Αν δεν πάρουν το τρίποντο, αντιλαμβάνονται ότι το έργο τους γίνεται κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τη σειρά της, είναι στο… -14 από την παραμονή. Κάτι που σημαίνει ότι μάλλον σκέφτεται ήδη την επόμενη χρονιά στην Τσάμπιονσιπ. Ήταν απογοητευτική και την προηγούμενη αγωνιστική, όταν και έχασαν με 3-0 από τη Γουέστ Χαμ. Δεν μπορούν να ελπίζουν με τέτοια εικόνα ότι θα σωθούν. Ούτως ή άλλως όμως πλέον, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Τα πάει… χάλια εκτός έδρας η Σέφιλντ, έχει κερδίσει μόνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει καλύτερη εικόνα, και έχουν βάσιμες ελπίδες σωτηρίας. Πιστεύουμε ότι δεν θα αφήσουν τη σημερινή ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν δεν κερδίσουν τη Σέφιλντ, χάνονται! Θα πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.20.

Γκολ στη Γαλλία

Στη Λιγκ 1 της Γαλλίας τώρα, ξεχωρίσαμε την αναμέτρηση της Ναντ με τη Μαρσέιγ. Δεν θα ασχοληθούμε με τον τελικό νικητή εδώ, αλλά με τα γκολ!

Η Ναντ καταλαμβάνει αυτήν τη στιγμή τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα, όμως πληρώνει σε μεγάλο βαθμό τα αμυντικά της προβλήματα. Εκεί είναι που πονάει, αφού δέχεται εύκολα γκολ. Στην επίθεση βρίσκει τον τρόπο να γίνεται επικίνδυνη και να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες. Δεν έχει περιθώρια να παίξει για την ισοπαλία απόψε, πρέπει να βρει γκολ και να κερδίσει. Προέρχεται από πολύ σημαντική νίκη με 1-3 επί της Ανζέ.

Περιθώρια για απώλειες όμως, δεν έχει ούτε η Μαρσέιγ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει εκτός πεντάδας πλέον και θέλουν άμεσα να επιστρέψουν σε αυτήν. Κακή σεζόν για τη Μαρσέιγ συνολικά, που βγήκε τελευταία και στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ταλέντο μεσοεπιθετικά, αλλά και αυτή πίσω είναι… δράμα! Οι αντίπαλοί της δημιουργούν εύκολα φάσεις και οι πιο αποτελεσματικοί… σκοράρουν κιόλας. Πάντως, την περασμένη αγωνιστική βρήκε τον τρόπο να κερδίσει με 3-2 τη Νις.

Η Μαρσέιγ είναι καλύτερη ομάδα, αλλά δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Τα τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν γκολ και κάτι τέτοιο βλέπουμε και απόψε. Θα στηρίξουμε το Over 2 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπουν ακριβώς 2 γκολ) σε απόδοση 1.83.

Ανώτερη η Τουρκία

Ερχόμαστε στο μπάσκετ τώρα, και τα προκριματικά του Eurobasket 2022. Για τον τέταρτο όμιλο των προκριματικών, η Τουρκία φιλοξενεί τη Σουηδία. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα των αντιπάλων τους.

Βέβαια, η Τουρκία βρίσκεται σε κίνδυνο να μείνει εκτός συνέχειας! Έχει ρεκόρ 1-3 στο γκρουπ και δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σοβαρευτεί και να πάρει αποτελέσματα. Στο σημερινό ματς, οι Τούρκοι θέλουν τη νίκη και μόνο. Δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα. Και μάλιστα, επιθυμούν διαφορά μεγαλύτερη των 12 πόντων, για να μην περιμένουν και το αποτέλεσμα της Σουηδίας την τελευταία αγωνιστική. Γίνεται αντιληπτό, ότι είναι do or die το ματς για τους γηπεδούχους.

Η Σουηδία με τη σειρά της, έχει και αυτή ρεκόρ 1-3 μέχρι τώρα στα προκριματικά. Της στοίχισε το παράθυρο του Νοεμβρίου, όταν έκανε δύο ήττες. Πιο σκληρή, ήταν αυτή από την Ολλανδία, με 78-76. Φανέρωσε όλες τις αδυναμίες των Σουηδών και έδειξε ότι η ομάδα δεν έχει πολύ ψηλό ταβάνι. Με νίκη σήμερα, η Σουηδία προκρίνεται στην τελική φάση. Ωστόσο, το έργο της είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ειδικά, μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε το Νοέμβριο.

Όπως και να έχει, οι Τούρκοι είναι ανώτεροι και πιστεύουμε θα το πάρουν το ματς. Έχουν υποχρέωση να το κάνουν και μπορούν να κυνηγήσουν και τη διαφορά. Θα ποντάρουμε στην Τουρκία -7.5 σε απόδοση 1.87.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις