Κούγιας: “Ο Σπανός περιβάλλεται από αλήτες – Το τέλος όλων σας έρχεται”

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε με ανακοίνωσή του το συμβάν που έλαβε χώρα στον αγώνα μεταξύ του Ατρόμητου και της ΑΕΛ στο περιστέρι.

Πιο συγκεκριμένα, είχε προκληθεί ένταση ανάμεσα στους ανθρώπους των «βυσσινί» και του Αλέξη Κούγια, με τους γηπεδούχους. Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός λειτούργησε σε ρόλο πυροσβέστη για να πέσουν οι τόνοι και στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας αποχώρησε από το γήπεδο.

Η ανακοίνωση του κ. Κούγια:
1) Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι αυτός ο κύριος με Κ κεφαλαίο, οικογενειάρχης και θρησκόληπτος άνθρωπος, ο Γιώργος Σπανός, μπορεί να περιβάλλεται από τόσους αλήτες στον χώρο των επισήμων.
Σε ένα παιχνίδι χωρίς καμία σημασία για τον Ατρόμητο, αφού στην κυριολεξία δεν έχει κανένα στόχο, αντιμετωπίσαμε μόνοι μας, εγώ και ο γιος μου, χωρίς καμία προστασία αυτούς τους αλήτες, με επικεφαλή τον φροντιστή της Under 19 του Ατρομήτου με την κοτσίδα, οι οποίοι επέδειξαν τέτοια χυδαία, εξυβριστική και επιθετική συμπεριφορά εναντίον μας χωρίς καν να τολμήσουμε να πανηγυρίσουμε στο γκολ που πετύχαμε.
Πρώτη φορά στα 40 χρόνια που είμαι ιδιοκτήτης ομάδας αναγκάστηκα να φύγω από γήπεδο.
2) Αύριο η ΑΕΛ θα αποστείλει επιστολή στον Προϊστάμενο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ για να διαμαρτυρηθούμε για αυτό το νούμερο που μετέδιδε τον αγώνα και χωρίς καμία ντροπή έκανε το άσπρο – μαύρο και ζητούσε και έξτρα χρόνο καθυστέρηση εκτός από τα απαράδεκτα 7 λεπτά που κράτησε ο διαιτητής. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές, αλλά βοηθοί διαιτητών τύπου Κούλα Χασάν είναι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, τουλάχιστον σε 5 φάσεις μπροστά του με φάουλ επί των παικτών μας, είχε βάλει τουρκικά γυαλιά, από αυτά τα ψεύτικα που πουλάνε στο παζάρι της Κωνσταντινούπολης, και έκανε πως δεν έβλεπε δίνοντας ισάριθμες επιθέσεις στον Ατρόμητο.Γέλαγε ο κόσμος και τον χειροκροτούσε ο πάγκος του Ατρομήτου.
Εμείς κάνουμε πολέμους με πενηντάρηδες διαιτητές και οι αντίπαλοί μας παίζουνε φιλικά με διαιτητές Παπαδόπουλο και Ζαχαριάδη.
Είναι αδιανόητο να έχουν διαιτητεύσει μέχρι τώρα 25 αγώνες Παναιτωλικού, Λαμίας και ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα, και σε μεγάλο βαθμό με τις διαιτησίες τους να καθορίζουν την τύχη μας, και ο κ. Κλάτενμπεργκ να συνεχίζει να τους ορίζει, εκτός αν δεν τους ορίζει ο κ. Κλάτενμπεργκ.
Όλοι έχουνε καταλάβει πλέον ότι έχουμε αυτή την ομάδα που έπρεπε να είχαμε με την αρχή της σεζόν και δεν είχαμε ελέω Γρηγορίου, αλλά είμαστε αποφασισμένοι, ενωμένοι και δυνατοί σαν γροθιά και έχουμε μπροστά μας 12 τελικούς και στο τέλος θα νικήσουμε.
Γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τη Λάρισα και όχι ομάδες που ελέγχονται για στημένα παιχνίδια με γήπεδα παράγκες και διαιτητές χωρίς ποδοσφαιρική ηθική, υποχείρια του Γιάννη Παπαδόπουλου και της υπόλοιπης εγκληματικής οργάνωσης.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ… Το τέλος όλων σας έρχεται και η αρχή του τέλους ήταν η βρωμιά σας με την ανάκληση των δελτίων.
Εμείς θα περιμένουμε τον Ατρόμητο να τον φιλοξενήσουμε στη Λάρισα με τον καλύτερο τρόπο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις