Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι στον Πειραιά – Με Λαμία ο ΠΑΟΚ

Η δεύτερη μέρα της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει το Άρης-Ολυμπιακός (19:30), που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… χτίσει μία διαφορά 14 πόντων από την δεύτερη θέση και θέλουν ακόμη ένα «τρίποντο» για να κάνουν ακόμα ένα… βήμα, προς τον τίτλο.

Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στόχο την δεύτερη θέση και στον Πειραιά θα αναζητήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Μπα ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Γκάμα και Ματίγια.
Ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ο Άρης έμεινε στο 0-0, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Παναιτωλικό.
Ο ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση του επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, θέλει να καταβάλει την αντίσταση της Λαμίας στην Τούμπα (15:00). Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στην διάθεση του μεταξύ άλλων τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Ίνγκασον.
Πριν μία εβδομάδα περίπου για το Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο, οι «Ασπρόμαυροι» κέρδισαν με 5-2. Το σύνολο πάντως του Μιχάλη Γρηγορίου έχει ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό, καθώς έφερε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας ενώ κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Την ίδια ώρα (15:00) στο «Πανθεσσαλικό» ο Βόλος που παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικότατο πρόσωπο, θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης που δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.
Τέλος στις 17:15 o ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται ελάχιστα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής
Σάββατο 20/2
Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2
Κυριακή 21/2
Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 15:00
ΠΑΟΚ – Λαμία 15:00
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 17:15
Ολυμπιακός – Άρης 19:30

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις