Με Τσιμπανάκο και Παπακωνσταντίνου η πρεμιέρα του CLASICO

Μία νέα τηλεοπτική εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 21:00. Το CLASICO έρχεται να καλύψει όλη την αθλητική επικαιρότητα της Θεσσαλίας, σε πρώτη φάση, βάζοντας στη θέση των πρωταγωνιστών τις ομάδες και τους αθλητές της Κεντρικής Ελλάδας.

Για τρεις ώρες ο Γιώργος Αποστολακόπουλος, ο Δημήτρης Πέγιος, ο Λάζαρος Παπαδούλης και ο Σπύρος Σουφλάρης θα σας ενημερώνουν για όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου στη Θεσσαλία και όχι μόνο…

Ο Γρηγόρης Καραμπούλας από τα Τρίκαλα θα σας μεταφέρει όλον τον αθλητικό παλμό της θεσσαλικής πόλης, ενώ ο Ντίνος Ξαρχάκης θα σχολιάζει και θα καταθέτει την άποψή του για τα τεκταινόμενα στη Λάρισα.

Σε κάθε εκπομπή τα πρόσωπα της επικαιρότητας θα «εμπλουτίζουν» την ενημέρωση των τηλεθεατών. Στην πρεμιέρα του CLASICO, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 21:00, των αρχή των καλεσμένων θα κάνει ο πρόεδρος της SL2 & FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στη συνέχεια οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Ευριπίδης Τσιμπανάκος θα μας δώσουν το στίγμα της επόμενης μέρας της κατηγορίας αλλά και των δύο ομάδων που διοικούν.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται μέσα από το κανάλι VOLOSLIVE στο YouTube και θα αναμεταδίδεται από το Goalpost.gr και το Volos986.gr. Επίσης, θα αναπαράγεται μέσα από το  Facebook του voloslive αλλά και όλων των συντελεστών και παρουσιαστών της εκπομπής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις