Με πεζοπορία απάντησαν στο πρόστιμο των 5.000€ στον πρόεδρο του ΣΔΥΒ, Κ. Παλάντζα

Πρόστιμο 5.000€ είχε επιβληθεί στον πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, πριν από λίγες μέρες, με δικαιολογία πως είχε διοργανώσει πεζοπορία στα μονοπάτια του Πηλίου. Σήμερα η απάντηση δόθηκε από πεζοπόρους, μελών αντίστοιχων συλλόγων ανά τη χώρα, που συνδιοργάνωσαν πεζοπορία στα ίδια μονοπάτια…

Ο Κώστας Παλάντζας έγραψε για το γεγονός:

Ημέρα γιορτής για τον Αθλητισμό σήμερα. Μπροστά στην επιλογή, να συνεχίσουμε όλοι τις δράσεις μας με ασφάλεια, ή να σταματήσουμε από τον φόβο συλλήψεων και προστίμων, όλοι, επιλέξαμε το πρώτο. Καθένας μας έκανε την ατομική του διαδρομή με αφετηρία από τη Μακρινίτσα, εκεί όπου ακριβώς δύο βδομάδες πριν εκτυλίχθηκαν πρωτόγνωρες εικόνες σε βάρος του Αθλητισμού.

Αρκετοί από τους συμμετέχοντες πριν ξεκινήσουν, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, και κατόπιν χώρισαν για να κάνει καθένας την προπόνησή του. Ευχαριστούμε πολύ κάθε αθλητή και γιατρό που έδωσε το παρόν, κάθε αθλητή και πολίτη από όλη την Ελλάδα που ήταν νοερά μαζί μας. Θα ακολουθήσει αρκετό ακόμη υλικό από τις σημερινές δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις