Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Απόλλωνα Λάρισας, 1-0 τα Χανιά

Στο 14΄ οι Κρητικοί απείλησαν εκ νέου την εστία του Αστρά, αυτή τη φορά με την εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια, με την μπάλα όμως να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του τερματοφύλακα των Θεσσαλών. Με το πέρας της ώρας οι Χανιώτες συνέχισαν να πατούν καλύτερα στο ματς και είχαν μία ακόμα καλή φάση για να ανοίξουν το σκορ, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Βασιλόγιαννης ανάγκασε τον Αστρά να κάνει μία σπουδαία επέμβαση.

Στο 45΄ η ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου θα μπορούσε να είχε γίνει απειλητική για την εστία του Κουτζαβασίλη, ο Γρομητσάρης όμως τον έκοψε προτού γίνει επικίνδυνος… Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στο 61΄ ο Απόλλων Λάρισας άνοιξε το σκορ, με τέρμα του Ομπράντοβιτς. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, Τα Χανιά πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 66΄,ο Κάσσος όμως παρότι βρέθηκε μέσα στην περιοχή, το σουτ που έκανε έφυγε ψηλά άουτ.

Με το πέρας της ώρας, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη ενέτειναν την πίεση τους για να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτό είχε σαν συνέπεια στο 85΄ να έχουν μία ακόμα καλή ευκαιρία, το ανάποδο ψαλίδι όμως του Σουντουρά κατέληξε στα χέρια του Αστρά. Στα εναπομείναντα λεπτά και παρά την πίεση των φιλοξενούμενων, δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον σκορ που ήταν και το τελικό του ματς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Αστράς, Γκόλιας, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρα, Μπάλλας (46’ Σέχου), Μπάμπης, Ντα Κάμπο (71’ Μπαλογιάννης), Γιάκος, Γκουντρουμπής (57’ Λίταινας), Ομπράντοβιτς (83’ Νύκταρης).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Γκίνο (69’ Καρτσαμπάς), Παναγιωτούδης, Μπραμπίγια (65’ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Κάσσος, Μασένα (65’ Διαμαντόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις