Χανιά: Στην έξοδο ο Βοσνιάδης

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες στο στρατόπεδο των Χανίων μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Οπως όλα δείχνουν, ο Αλέκος Βοσνιάδης αποχαιρετά την ομάδα μετά από δύο και πλέον χρόνια.

Ουσιαστικά η επιστροφή των Χανίων από τη Λάρισα τη Δευτέρα το πρωί θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Οπως φαίνεται, από τη στιγμή που τα αποτελέσματα δεν έρχονται, το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει για τον Βοσνιάδη ο οποίος διαφαίνεται βέβαιο πια ότι θ’ αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία. Κατά συνέπεια, στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ιωνικό, όλα συνηγορούν ότι τα Χανιά θα πάνε με νέο προπονητή. Μάλιστα, για πρώτη φορά από την έναρξη των υποχρεώσεών τους, δεν θα έχουν παιχνίδι ημέρα Τετάρτη, άρα υπάρχει μια σχετική δυνατότητα να παρθεί η βέλτιστη δυνατή απόφαση.

Μένει να φανεί αν η αποχώρηση Βοσνιάδη θα γίνει μέσω της παραίτησης του ίδιου, ή με κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας ανάμεσα στα δύο μέρη.

Ο Βοσνιάδης είναι γεγονός ότι στηρίχθηκε μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαν προκύψει σε άλλα προηγούμενα παιχνίδια και ειδικότερα μετά το “διπλό” των Τρικάλων στο γήπεδο Περιβολίων. Από τότε τα Χανιά απέσπασαν 5 μόλις βαθμούς σε 4 παιχνίδια, κερδίζοντας με την ψυχή στο στόμα τον ΟΦΙ, ενώ ήρθαν ισόπαλοι με Διαγόρα και Παναχαϊκή.

Ουσιαστικά, ως “φωτογραφική” μπορεί να χαρακτηριστεί και η δήλωση που έκανε μετά το παιχνίδι στη Λάρισα ο 60χρονος τεχνικός, αφήνοντας να εννοηθεί πως η θέση του στην ομάδα κρίνεται σαν επισφαλής, κάνοντας λόγο ότι δεν είναι αυτή τη στιγμή η κατάλληλη για να παρθούν αποφάσεις που θα είναι εν βρασμώ…

athlitico.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις