Ολυμπιακός: Αγωνία και για Σωκράτη…

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη με τον Άρη ήταν μικρό το κακό.
Το χειρότερο που είχε ο Ολυμπιακός ήταν οι δύο τραυματισμοί που είχε στο ματς απέναντι στους Θεσσαλονικείς μέσα στο Καραϊσκάκη για τη Σούπερ Λιγκ.

Ο τραυματισμός του Βρουσάι φαίνεται να είναι πιο σοβαρός, αλλά τα πάντα θα φανούν από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε. Αμέσως όταν έγινε αλλαγή ο Βρουσάι έφυγε για το νοσοκομείο. Έτσι ώστε να κάνει μαγνητική και να φανούν εκεί τα πάντα.

Υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό, κάτι το οποίο όλοι προσεύχονται να μην ισχύει και άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Από εκεί και πέρα όμως τραυματίστηκε και ο Παπασταθόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός σώνοντας τον Ολυμπιακό από ένα αυτογκόλ του Σεμέδο, χτύπησε σε δύο σημεία.

Χτύπησε στο σαγόνι του, καθώς συγκρούστηκε με τον Σεμέδο, αλλά παράλληλα τη στιγμή που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο χτύπησε και τον ώμο του. Πόναγε αρκετά τη στιγμή εκείνη και φάνηκε όταν πήρε την απόφαση να μπει ξανά στο ματς.

Μπήκε να συνεχίσει το παιχνίδι, αλλά από τον πόνο έπεσε ξανά στο χορτάρι και έγινε αμέσως αναγκαστική αλλαγή.

Ο πόνος όμως δεν έφυγε ούτε μετά από τον αγώνα και τη Δευτέρα πρόκειται να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις