«Αέρας» οι κορασίδες του Ολυμπιακού Β. 84-21 τη Νίκη

«Δύο στα δύο» για τις κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου (έχουν κάνει το ρεπό) στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΑΘ. Οι «ερυθρόλευκες» δεν είχαν αντίπαλο απέναντι στη Νίκη και έφτασαν άνετα στο 84-21, με το σκορ να φανερώνει και τη μεγάλη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μάλιστα, οι προπονήτριες του Ολυμπιακού, Παπαθανασίου, Ράμμου, έδωσαν…

…χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, με τις μικρότερες σε ηλικία να αγωνίζονται μεγάλο χρονικό διάστημα.

H Νίκη αγωνίστηκε με πολλές μικρές αθλήτριες στη σύνθεσή της, αφού φέτος ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια στα τμήματα υποδομών.
Έτσι, μετά τη νίκη επί της ΑΕΒ Διμηνίου, οι κορασίδες του Ολυμπιακού πέτυχαν μία ακόμη επί της Νίκης, κλείνοντας θετικά το 2015. Το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα επαναρχίσει μετά το νέο έτος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Παπαθανασίου, Ράμμου) Τζανετοπούλου 10, Χούτα 6, Κανελλοπούλου 8, Λιόλιου 16, Στάμου 15 (1), Παρασχάκη 6, Αρτεμισίου 14, Ψήφου, Θέου 3, Λιάκου 3, Νάνου 3.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Γαλανάκης) Αθανασιάδη 12, Βαλή, Θεοδώρου 2, Κωνσταντούλα 1, Μιχοπούλου, Τζιμοπούλου 2, Τσάγγαρη 2, Μιχάλα, Μάρτοβα 2.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων που διεξήχθη στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου: