Άνετη επικράτηση των “μεγάλων” στη γιορτή της μπασκετικής Νίκης (photos)

 Σ’ ένα ματς που άρχισε και ολοκληρώθηκε ως γιορτή της μπασκετικής Νίκης οι αντρική ομάδα επιβλήθηκε εύκολα των Νέων Αθλητών με σκορ 72-30. Το ματς μπορεί να θεωρούνταν «οικογενειακό» διπλό, μιας και καλαθοσφαιριστές έφεραν το ίδιο σήμα στο στήθος, όμως οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος και θέληση για τη νίκη με την ανωτερότητα των «μεγάλων» να είναι εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε βράβευση δύο ανθρώπων που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Σύλλογο και γενικότερα στο βολιώτικο μπάσκετ.

Ο Λευτέρης Κρατίδης και ο Γιώργος Παναγιωτίδης τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής καλαθοσφαίρισης της Νίκης, κ. Μπάμπη Τουτουντζόλου και το μέλος της Λέσχης Φίλων του τμήματος κ. Βασίλη Μεϊκόπουλο, με αναμνηστική πλακέτα και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την προσφορά τους στο μπάσκετ.

 

Η νέα μασκότ της Νίκης έκλεψε την παράσταση, δίνοντας χαρά στα παιδιά ή σε αυτούς που αισθάνονται παιδιά.

 

Το πανό, για το οποίο έγινε μεγάλος ντόρος την προηγούμενη εβδομάδα πήρε τη θέση του στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, έστω και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Νίκη πλέον προετοιμάζεται για το φάιναλ φορ που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 2-3 Ιανουαρίου, με πρώτο αντίπαλο τον Γ.Σ. Βόλου.

Τα δεκάλεπτα: 21-10, 36-21, 55-26, 72-30

Νίκη Βόλου(Μπουλιάκης): Τζίνης 11(1), Καραγιώργος 8(2), Χρηστομάνος 6, Καραμανλής 7(1), Μουχαρέμ 7(1), Τσαβές 4, Κέτουλας 3, Τσώλης 5(1), Τοκατλίδης 8, Τάσσος 6, Νάνης 7(1).

Νέοι Αθλητές Νίκης(Καμακάς): Καραθανάσης 3(1), Πανιόπουλος 2, Κοντογιάννης 4, Τύμπας 11, Καζεπίδης 5(1), Σούλης 5(1), Παπανικολάου, Ρουσιώτης, Σκαμάγκας, Θέος, Τινάνας, Δάφκος.

Περισσότερο Φωτορεπορτάζ:

 

 

 

 

 

Σιγά μην έλειπε ο Γιατρός και η παρέα του. Συστάσεις δεν χρειάζονται, ποιος δεν γνωρίζει τον Μιχάλη Μεϊκόπουλο…

 

 

 

Ο Αρχηγός επανέρχεται δριμύτερος

 

 

Χαλαρό απόγευμα για τον Θανάση Μπουλιάκη

 

 

Οι όμορφες παρουσίες δεν έλειψαν από την κερκίδα του Κλειστού της Νέας Ιωνίας

 

 

Ο Νάνης κάθε μέρα που περνά βρίσκει και περισσότερο το “χέρι”του και αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς συντελεστές εκπλήρωσης των στόχων της ομάδας

 

Ο Νικιωτίξ με τους μικρούς φίλους της ομάδας

 

Οι προσπάθειες των αθλητών των δύο ομάδων με φόντο την “Σμύρνη”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δυνατή μουσική στις διακοπές του αγώνα έδινε το έναυσμα για χορό στην κερκίδα

 

 

 

 

 

Δύο παλιές καραβάνες του μπάσκετ και της Νίκης, Γιάννης Καζεπίδης και Μπάμπης Τουτουντζόγλου, κάνουν τη δική τους ανάλυση

 

 

Ο Απόστολος Καμακάς προσπαθεί να μεταφέρει το πάθος του και στους παίκτες του

 

 

 

Απαραίτητοι οι χορηγοί και ιδιωτική πρωτοβουλία στην επιβίωση των αθλητικών σωματείων

 

 

 

 

 

 

 

Το “ευχαριστώ” της Διοίκησης στους Λευτέρη Κρατίδη και Γιώργο Παναγιωτίδη