Σε νέα ημερομηνία ο αγώνας Λαμία-ΑΕΛ, ο Αθλητικός Δικαστής ζήτησε εκ νέου ορισμό

Τον εκ νέου ορισμό της αναμέτρησης Λαμία-ΑΕΛ διέταξε ο Αθλητικός Δικαστής της Σούπερ Λιγκ, ο οποίος απάλλαξε την ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα την ημερομηνία που είχε οριστεί αρχικά.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας δεν έγινε ποτέ λόγω της υπόθεσης με τα δελτία πολλών παικτών της ΑΕΛ, τα οποία είχαν ανακληθεί από την ΕΠΟ.

Οι «βυσσινοί» δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο και ζήτησαν τον επανορισμό του αγώνα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αίτημα που έγινε δεκτό.

H ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ: “Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:ΠΑΕ ΑΕΛ:«Με την παρούσα μας, σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκε ημερομηνία προς συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της από 9-2-2021 Πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., της από 9-2-2021 ενστάσεως της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και της από 12-2-2021 παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, η 23-2-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, κατά την οποία και καλείστε να παραστείτε»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις