Πόλο: Επανέναρξη σε Α1 ανδρών και γυναικών, δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα

Η ΚΟΕ με σχετική της ανακοίνωση ενημέρωσε για την άμεση επανεκκίνηση σε Α1 ανδρών και γυναικών. Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα!
Στις 3 και 4 Μαρτίου αρχίζουν και πάλι τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΚΟΕ και μετά τις τελευταίες αποφάσεις της ΓΓΑ, για σταδιακή επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης των αθλημάτων, η δράση επιστρέφει.

Λόγω του κορωνοιού τα δύο πρωταθλήματα είχαν διακοπεί στις 2 Νοεμβρίου 2020. Μέχρι τότε είχαν διεξαχθεί (31/10/20 η τελευταία αγωνιστική), οι πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Όπως αποφασίστηκε δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Στις 3 και 4 Μαρτίου επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μετά τις τελευταίες αποφάσεις της ΓΓΑ, για σταδιακή επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης των αθλημάτων.

Τα δύο πρωταθλήματα είχαν διακοπεί στις 2 Νοεμβρίου 2020, μετά την ανακοίνωση των σχετικών μέτρων κατά της πανδημίας για τον covid-19, ενώ μέχρι τότε είχαν διεξαχθεί (31/10/20 η τελευταία αγωνιστική), οι πέντε (5) πρώτες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις