Στην καλύτερη 8αδα του κόσμου ο Ανδρέας Τιλελής και για το 2021

Μεγάλη επιτυχία εν μέσω πανδημίας COVID-19 για τον Βολιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή κωπηλασίας Ανδρέα Τιλελή ο οποίος κατέκτησε την 8η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας το οποίο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

«Σίγουρα ήταν μια περίεργη χρόνια όσον αφορά την προετοιμασία δεδομένου της κατάστασης αλλά ως στόχο είχα την 8αδα και είμαι ευχαριστημένος» δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρόσθεσε: «ο αγώνας φέτος εξαρτήθηκε κυρίως από την ταχύτητα του ίντερνετ όποτε μπορούμε να αντιληφθούμε τις δυσκολίες ακριβούς καταγραφής των χρόνων. Σίγουρα ήταν μία καλή πρωτοβουλία το να υπάρξει ένας διαδικτυακός αγώνας αλλά αδικήθηκαν πολύ οι αθλητές. Του χρόνου, εφόσον έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα, πιστεύω πως όλα θα είναι διαφορετικά». Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις για την εμπειρία και την τελική του κατάταξη τόνισε: «Για να κερδίσεις πρέπει να μάθεις να χάνεις. Ευχαριστώ τον προπονητή και φίλο μου Θάνο Τσόχα και τον Δημήτρη Μούγιο για την στήριξη».

Ο Ανδρέας Τιλελής προετοιμάζεται πυρετωδώς αυτή την περίοδο έχοντας σκοπό να καταρρίψει ένα ρεκόρ γκίνες, για το οποίο λεπτομέρειες θα έχουμε το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις