Σούπερ Λιγκ: Κρίσιμο παιχνίδι για ΑΕΛ και Λαμία σήμερα στο Αλκαζάρ

Η τελευταία εκκρεμότητα από τον πρώτο γύρο, αναμένεται να κλείσει σήμερα (17.15) με ένα κρίσιμο παιχνίδι, ανάμεσα στην τελευταία της βαθμολογίας ΑΕΛ και την ακριβώς από πάνω της, με πέντε βαθμούς περισσότερους, Λαμία.
Πλέον κάθε νίκη, κάθε βαθμός είναι εξαιρετικής σημασίας.

Η ΑΕΛ
Προηγήθηκε στο Περιστέρι του Ατρομήτου, αλλά ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς. Με αυτή την ισοπαλία παρέμεινε για 15οπαιχνίδι χωρίς νίκη, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της.
Με τον Ατρόμητο προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΛ ήταν η μοναδική ομάδα που δεν το είχε καταφέρει ως τότε.
Έχασε 4-2 από την ΑΕΚ και ακόμα δεν έχει νίκη στην έδρα της στο πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ Της απομένουν τρία παιχνίδια, αυτό με τη Λαμία, ο Παναιτωλικός και ο Ολυμπιακός.
Είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα Super League Interwetten, που δεν έχει καταφέρει ακόμα να νικήσει στην έδρα της. Έχει δώσει 10 παιχνίδια, όπου έχει πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες.
Ο προπονητής της ομάδας, Τζιανλούκα Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαξιμένκο, Τρούγιτς και ανακοίνωσε αποστολή 22 παικτών.
Αυτήν την αποτελούν οι: Νάγκι, Μπάγιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Τσόσιτς, Χουσίνο, Μπέρτος, Καρανίκας, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Σπαρβ, Στίφλερ, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Κολομπίνο, Νικολιάς, Ακούνια, Ντουρμισάι, Μουκανζό, Νούνιτς, Πινακάς, Μπεν Χατίρα

Η Λαμία
Μετά τη σπουδαία νίκη μέσα στη Ριζούπολη την περασμένη Πέμπτη, με πολλές αλλαγές έχασε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 4-0 και τώρα παίζει το έκτο επίσημο παιχνίδι στη σειρά εκτός έδρας, πέμπτο για το πρωτάθλημα.
Έπεσε στην 13ηθέση τη Δευτέρα, αφού είχε ανέβει με τη νίκη στη Ριζούπολη για πρώτη φορά στην 12η.
Στην Τούμπα γνώρισε την ήττα, μετά από έξι αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα.
Πλησίασε το ρεκόρ της στην κατηγορία, που είναι επτά. Δέχτηκε τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ, αφού κράτησε το «μηδέν» στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της, κάνοντας ρεκόρ στην κατηγορία.
Έχασε στην Τούμπα, μετά από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη Ριζούπολη. Ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αφού ήταν αήττητη στα πέντε προηγούμενα εκτός έδρας. Αυτά τα πέντε χωρίς ήττα στη σειρά είναι ρεκόρ στην κατηγορία για τη Λαμία.
Με τα μόνιμα και γνωστά προβλήματα ταξίδεψε στη Λάρισα η Λαμία για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στον εξ αναβολής αγώνα της όγδοης αγωνιστικής της Super League 1. Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που την αποτελούν οι:  Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μάνιρεκαρ, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Μπιάρνασον, Βλάχος, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Μπα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις