Χωρίς Περέα ο Βόλος με τον Ολυμπιακό

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ και ο Βόλος θα δώσει δύο παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ένα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Βέβαια, υπάρχει και ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 18.00 στο Παναθεσσαλικό. Θυμίζουμε, πως ο Βόλος είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς με 4-2 από την Ένωση.

Όσον αφορά το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, ο Βόλος θα επιδιώξει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σ’ ένα ακόμη ματς απέναντι σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Ολυμπιακός του Πειραιά.

Οι «κυανέρυθροι» έχοντας 30 βαθμούς σε 23 παιχνίδια και κατέχοντας την 7η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, θα μπουν όπως όλα δείχνουν στα πλέι άουτ, έχοντας το πλεονέκτημα του να δώσουν ένα επιπλέον παιχνίδι έδρας (τέσσερα στο Πανθεσσαλικό και τρία εκτός).

Ο Βόλος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του άνετα (η διαφορά που τον χωρίζει από την ουραγό ΑΕΛ είναι 20 βαθμοί) και στόχος των «κυανέρυθρων» είναι να παραμείνουν στην 7η θέση μέχρι τέλους, καταλαμβάνοντας μια τιμητική θέση στην τελική κατάταξη, στη δεύτερη χρονιά τους στη μεγάλη κατηγορία. Πέρυσι, στην «παρθενική» του συμμετοχή ο Βόλος στη Σούπερ Λιγκ είχε τερματίσει 10ος.
Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η προετοιμασία έχει αρχίσει, με τον Άνχελ Λόπεθ να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χουάν Περέα, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, τραυματίες είναι οι Αντώνης Ντεντάκης και Αλμπέρτο Μπουένο. Επίσης, δεν έχουμε δει ακόμη σε αποστολή της ομάδας τον Χοσέ Ρίβας, ο οποίος μεταγράφηκε στον Βόλο πριν από ένα μήνα περίπου. Σε αντίθεση με τον Μίλοκ, ο οποίος έχει παίξει, ως αλλαγή, σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και σ’ ένα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις