“Καμία σχέση οι διαδικτυακές προπονήσεις με τις ομαδικές”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της πρώτης εβδομάδας προετοιμασίας από την επανέναρξη, πραγματοποίησε ο γυμναστής φυσικής κατάστασης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Νίκος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Αρχικά, οφείλω να αναφέρω πως ζούμε μία κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους, προπονητές και παίκτες. Τα παιδιά, παρ’ όλα αυτά, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό έγκειται στη σκληρή δουλειά τους, κατά την περίοδο της καραντίνας. Έδειξαν επαγγελματισμό, τήρησαν ευλαβικά το πρόγραμμά μας, φέρθηκαν σωστά, αλλά, δεδομένα, η ατομική προπόνηση, διαδικτυακά, δεν έχει καμία σχέση με τις ομαδικές προπονήσεις που πραγματοποιούνται τώρα.

Είμαστε, λοιπόν, σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης κι αυτό που θέλουμε, στις 5-6 εβδομάδες προετοιμασίας που θα γίνουν, είναι να αποκτήσουμε και τον αγωνιστικό μας ρυθμό, να δουλέψουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, μέσω της μετάδοσης των απαραίτητων τακτικών σημείων από τον προπονητή μας, στους ποδοσφαιριστές.

Δεν έχουμε κανέναν τραυματία αυτήν τη στιγμή, όλα τα παιδιά δουλεύουν με πολλή διάθεση και όρεξη. Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα. Από ‘κει και πέρα, θα έχουμε παιχνίδια Κυριακή – Τετάρτη, η ομάδα θα βρει κι άλλο ρυθμό μέσα από τους αγώνες και θα πρέπει να κάνουμε τη σωστή διαχείριση”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις