Λεουτσάκος: «28/3 ή και νωρίτερα η έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ»

Για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ μίλησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ»:

«Το είχαμε συζητήσει πριν από 1,5 μήνα για τη Σούπερ Λιγκ 2 και είχαμε συμφωνήσει το πως θα γίνουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Σήμερα έγινε το τυπικό, με σκοπό να παρθεί η έγκριση για να είναι όλα σωστά.

Αναφερόμαστε σε πέντε αγώνες για την κάθε ομάδα που θα πάρει μέρος. Από τις θέσεις 1 έως 6 για τα πλέι οφ και για τα πλέι άουτ από τις θέσεις 7 έως 12.

Ωστόσο, στη Φούτμπολ Λιγκ δεν θα γίνει το ίδιο, μιας και ζητήσαμε να πάρουμε παράταση για τη διάρκεια του πρωταθλήματος μέχρι 27/6 και δεν προλαβαίνουμε να παίξουμε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για 28/3, όμως αν οι ομάδες είναι έτοιμες μπορούμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα».

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας ευχαρίστησε την ΕΡΤ μέσω της εκπομπής της ΕΡΤ3 για τη συνεργασία με το κρατικό κανάλι και επεσήμανε ότι «κλείστηκε» σημαντική συμφωνία με τη Nike για τις ομάδες των δύο κατηγοριών.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις