Μαραντόνα: Η υπόσχεση που του έδωσε ο γιος του

Ο Ντιέγκο Τζούνιο μίλησε στο Radio Colonia, για το πώς αντιμετωπίζει τον θάνατο του πατέρα του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο αείμνηστος Αργεντινός άσος αναγνώρισε πριν μερικά χρόνια τον Ντιέγκο Τζούνιορ, έπειτα από προσπάθειες του νεαρού να αποδείξει ότι είναι παιδί του. Αποτελεί καρπό του Ντιεγκίτο και της ιταλίδας Κριστιάνα Σινάγκρα. Έγιναν εξετάσεις DNA και ο Μαραντόνα τον αναγνώρισε τον Αύγουστο του 2016.

Έκτοτε, προσπαθούσε να έρθει κοντά με τον γιο του. «Πάντα μου ζητούσε συγχώρεση για ό,τι συνέβη στη ζωή μας. Του είπα ότι δεν υπήρχε τίποτα να συγχωρήσω. Δεν με ενδιέφερε το παρελθόν, αλλά το μέλλον», του είπε ο Ντιέγκο Τζούνιορ και πρόσθεσε:

«Μου λείπει μέρα με τη μέρα και περισσότερο. Έχασα ένα σημαντικό άτομο στη ζωή μου. Πιστεύω ν’ αναπαύεται ειρηνικά με τους παππούδες μου. Όταν έκανε την επέμβαση, μία από τις αδερφές μου, η Ζάνα πραγματοποίησε βιντεοκλήση και εκεί συνομίλησα μαζί του.

Τον είδα καλά, έκανε αστεία… Δεν μπόρεσα να πάω να τον δω με τον κορωνοϊό. Στην καρδιά μου είναι οι εξαιρετικές στιγμές που μπόρεσα να μοιραστώ μαζί του, ο Θεός μας έδωσε ένα πολύ μεγάλο βραβείο.

Στη Νάπολη είναι σαν ο καθένας να έχασε μέρος της καρδιάς του. Με τον πατέρα μου η Νάπολι μπορούσε να νικήσει τη Μίλαν, την Ίντερ, τη Γιουβέντους. Μπορούσαν να νικήσουν τις πιο ισχυρές ομάδες. Έδωσε χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους. Πολλοί με βλέπουν και κλαίνε.

Υποσχέθηκα στον γέροντα μου ότι τα εγγόνια του θα γνωρίζουν ότι ο παππούς τους ήταν ο καλύτερος στην ιστορία. Είναι και θα είναι αιώνιος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις