Θέλει να κάνει τη ζημιά στην Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Ρήγας

Δύσκολη είναι η σημερινή δοκιμασία για τον Ρήγα Φεραίο στην έδρα της πρωτοπόρου Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15.00 και είναι για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Άρτας διαθέτει ποιοτικό σύνολο και έχει ως στόχο την άνοδο στη Football League. Τα προγνωστικά της δίνουν…

…τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά οι Βελεστινιώτες θέλουν να τα διαψεύσουν.
Πάντως, ο Ρήγας δεν θα αγωνιστεί κομπλέ, καθώς τέσσερις παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για διαφόρους λόγους. Ο λόγος για τους Δημήτρη Σέττο και Γιώργο Αλεξίου, που στο ματς με τη Φαρκαδόνα συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, καθώς και τους Γιώργο Χατζή, Μάνο Πάσχο, που παραμένουν τραυματίες.
Η 18άδα που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής Λάκης Μπακάλης είναι η εξής: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Βαλάντης Τριανταφύλλου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Παρασκευάς Θεοδώρου, Γιάννης Κορέτα, Στέργιος Μπακάλης, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Σφάκας, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου.
Διαιτητής έχει οριστεί ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Αντώνη Γκοτσόπουλο και Γρηγόρη Γκαβέρα της ΕΠΣ Αχαΐας. Χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο κ. Νίκος Κούλιας από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις