Μαχλάς: “Καλή επιλογή ο Ζαγοράκης, θα πήγαινα μαζί του στην ΕΠΟ”

Ο παλαίμαχος Κρητικός ποδοσφαιριστής, Νίκος Μαχλάς παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis 95,5 FM και αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ και στις δικές του προθέσεις αν του ζητηθεί να συνδράμει.

Αναλυτικά όσα είπε για…Για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη: «Και βέβαια μου αρέσει. Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ένας άνθρωπος που είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, ξέρει και έχει αποκτήσει άλλη εμπειρία με την ιδιότητά του ως Ευρωβουλευτής. Είναι καλή επιλογή, αν το δεχθούν όλοι οι πρόεδροι. Για εμένα είναι ότι το καλύτερο».

Για το αν θα πήγαινε στο πλευρό του Ζαγοράκη στην ΕΠΟ: «Ναι, θα πήγαινα μαζί του στην ΕΠΟ. Θα είναι τιμή μου να είμαι σε μία τέτοια θέση. Η ΕΠΟ εκπροσωπεί όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Περάσαμε από καταστάσεις και από διοικήσεις και έχουμε μάθει. Το θέμα είναι τι μπορείς να προσφέρεις αν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου.»

Για τις προθέσεις Ζαγοράκη και αν μπορεί να τις μετουσιώσει σε πράξεις: «Οι προϋποθέσεις όπου πας είναι να κάνεις πράγματα που ξέρεις. Ο Ζαγοράκης τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, ξέρει. Δεν είναι δύσκολο. Θα τον αφήσουν. Δεν μπορεί. Έχουμε φτάσει στον πάτο. Για εμένα είμαστε στο χειρότερο σημείο και από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι όλοι σύμφωνοι για μια σωστή προεδρία της ΕΠΟ χωρίς αντιπαλότητες για να φτιάξουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι έξυπνος άνθρωπος ο Ζαγοράκης και μπορεί να το καταφέρει εύκολα, αν συμφωνήσουν όλοι.»

Για τα ραντεβού που έκανε και τις δεσμεύσεις: «Η δέσμευσή του πρέπει να είναι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι στα πρόσωπα. Αυτό πρέπει να δουν οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων. Αν δεν γίνει αυτό δεν θα φτιάξει ποτέ το ποδόσφαιρο. Να συμφωνήσουν ότι αφήνουν κάποιον άνθρωπο και τον εμπιστεύονται, όποια θέση κι αν έχει κάποια ομάδα τους. Αν τα καταφέρουμε να έχουμε πρόσωπο κοινής εμπιστοσύνης, θα φτιάξει το ποδόσφαιρο. Φτάσαμε στον πάτο, κάτι πρέπει να γίνει. Κάτι καλό για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις