Restart χωρίς Χεζόνια και με απουσίες για Παναθηναϊκό στο Βερολίνο

Μετά από 21 μέρες απραξίας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση αντιμετωπίζοντας την Άλμπα στο Βερολίνο για την 26η αγωνιστική (21:00, Novasports 1). Οι δύο ομάδες έχουν απλώς μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, καθώς το «τριφύλλι» είναι στη 15η θέση (9-14) και η γερμανική ομάδα στη 16η (8-17).

Οι «πράσινοι» έχουν πραγματοποιήσει ελάχιστες προπονήσεις και αναμφίβολα θα είναι επηρεασμένοι, ενώ το έργο τους δυσχεραίνουν οι απουσίες. Εκτός μάχης είναι οι Νέντοβιτς και Κασελάκης, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο νεοαποκτηθείς Μπρέι. Ο δε Μάριο Χεζόνια που έφτασε χθες στην Αθήνα, θα περιμένει την Κυριακή για να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Άρη. Δεν αποκλείεται ακόμη και κάποιοι παίκτες που πήγαν στο Βερολίνο να μην χρησιμοποιηθούν, εφόσον κριθούν αγωνιστικά ανέτοιμοι.

Η Άλμπα θα παραταχθεί επίσης με κάποιες απουσίες. Ο Αΐτο Ρενέσες δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκρέιντζερ, Ολίντε και Γκιφάι, ενώ αμφίβολο είναι αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο σέντερ Κράιστ Κουμάντζε που αποκτήθηκε στο φινάλε των μεταγραφών.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις