Στοίχημα: Επιθέσεις “φωτιά” στην Ιταλία, τανγκό με γκολ – 3αδα για ταμείο στο 9.85!

Αρκετά παιχνίδια προσφέρονται για στοιχηματισμό σήμερα Παρασκευή (26/02) στο κουπόνι! Το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρία κορυφαία προγνωστικά για εσάς. Θα αναλύσουμε παρακάτω ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από την Ιταλία και την Αργεντινή, αλλά και μπασκετική από τη Euroleague. Μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα παιχνίδια και πολλά ακόμη στην championsbet με πληθώρα αγορών. Πάμε αμέσως να δούμε τι επιλέξαμε!

Σκοράρουν με ευκολία στην Ιταλία

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, εκεί όπου στις 22:00 η Έμπολι υποδέχεται τη Βενέτσια για την 25η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, απέναντι στις Μόντσα (1-1), Πεσκάρα (2-2), Σπαλ (1-1) και Πίζα (1-1). Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, ενώ είναι αήττητοι για 18 αγώνες στο πρωτάθλημα. Ακόμη, διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας σημειώσει 44 γκολ σε 24 παιχνίδια. Πρώτος σκόρερ τους ο Μανκούσο, που έχει σκοράρει 13 φορές.

Περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύει η Βενέτσια, που προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη αυτή (3-2) επί της Εντέλα. Έχει καταφέρει, μάλιστα, να σημειώσει 10 γκολ στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Το νικηφόρο σερί που έκανε της επέτρεψε να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από τη πρώτη θέση. Τα πηγαίνει πολύ καλά μακριά από την έδρα της, έχοντας μόλις μία ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια της.

Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, η άμυνά τους όμως δεν είναι το δυνατό τους σημείο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Προβληματικές άμυνες στην Αργεντινή

Συνεχίζουμε με την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αλντοσίβι και την Άρσεναλ Σαραντί στις 00:15 για την 3η αγωνιστική.

Η ομάδα του Φερνάντο Γκάγκο προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Άρσεναλ Κλουμπ. Έφτασε, μάλιστα, κοντά στο να πετύχει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, καθώς προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Εμφανίζει προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία, καθώς έχει δεχτεί τέσσερα γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές. “Τρέχει” ένα αήττητο σερί έξι αγώνων μακριά από το γήπεδο της.

Δεν έκανε, σίγουρα, το ξεκίνημα που θα ήθελε η Άρσεναλ Σαραντί, που στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της έχει ισάριθμες ήττες, από τη Σαν Λορένσο με 2-1 και την Μπάνφιλντ με 2-0. Αποτελέσματα που την έφεραν στην τελευταία θέση του ομίλου της, ισόβαθμη με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Έχει, μάλιστα, μία από τις χειρότερες άμυνες με παθητικό τεσσάρων γκολ σε δύο αγώνες.

Οι δύο ομάδες δεχονται πολύ εύκολα γκολ και οι άμυνές τους αποτελούν τη … χαρά του επιθετικού. Οι γηπεδούχοι, πάντως, σκοράρουν το ίδιο εύκολα. Θα προτιμήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Μπορεί τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές με Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση μεταξύ Άλμπα και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο στις 21:00 για την 26η αγωνιστική.

Μπορεί να ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας η Άλμπα από τη Φενέρμπαχτσε με 89-84. Ωστόσο, η παρουσία της στο παρκέ ήταν αξιόλογη, καθώς προσπάθησε αρκετά. Ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έμεινε πίσω από την τρίτη περίοδο. Απουσιάζουν ο Γκιφάι και ο Γκρέιντζερ.

Σε αγωνιστική απραξία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός εδώ και ένα 20ημερο, λόγω κρουσμάτων Covid – 19. Μάλιστα, επέστρεψε στις προπονήσεις μόλις αυτή την εβδομάδα. Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα Χεζόνια δεν θα αγωνιστεί σήμερα. Στις απουσίες περιλαμβάνονται οι Νέντοβιτς και Κασελάκης.

Είχε ταλαιπωρία το προηγούμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός και θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νέντοβιτς, όπως αναφέραμε. Όμως και σε αυτή την κατάσταση έχει τη δυνατότητα να φτάσει στη νίκη. Θα στηρίξουμε το “διπλό” σε απόδοση 2.41.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις