Πιερικός: Προς Ιεράπετρα ο Ντούνης – Φεύγει ο Σαχινίδης

Εξελίξεις στο ρόστερ για τον Πιερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, οι Κατερινιώτες παραχώρησαν με μεταγραφή στην Ιεράπετρα τον Μάρκο Ντούνη, ενώ συμφώνησαν προφορικά με τον Βασίλη Σαχινίδη για την αποδέσμευσή του και τις επόμενες μέρες αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ο πρώτος είναι έμπειρος εξτρέμ που ήρθε ως πρωταθλητής από τα Τρίκαλα και φεύγει για Σούπερ Λιγκ 2 (τον ανακοινώνουν άμεσα οι Κρητικοί, αφού αύριο λήγουν οι μεταγραφές στην ανώτερη κατηγορία), χωρίς να προλάβει να γράψει επίσημη συμμετοχή με την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου.
Ο Σαχινίδης βοήθησε τα μέγιστα στην περσινή πορεία ανόδου την ομάδα της Πιερίας ως πρώτος σκόρερ και αρχικά είχε συμφωνήσει για ανανέωση, αλλά πλέον καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό στην πλούσια καριέρα του.
Ταυτόχρονα, δεν αποκλείονται μια-δυο αποχωρήσεις ακόμα για τους μελανόλευκους, που θα καλύψουν τα κενά με κάποιες προσθήκες, ειδικά στη γραμμή κρούσης.

ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Την ίδια στιγμή, ανατροπή δεδομένων υπήρξε για την προεδρία της ΠΑΕ, την οποία αναμένεται τελικά να αναλάβει άλλο πρόσωπο και όχι ο Μάκης Θεοχάρης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στον Πιερικό ως γενικός αρχηγός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις