Δεν ανοίγει τα “χαρτιά” του ο Λόπεθ ενόψει του παιχνιδιού με Ολυμπιακό

O Βόλος υποδέχεται αύριο Δευτέρα (1/3, 17.30) τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με τους Μπαριέντος και Τέκιο να αποκτούν μεγαλύτερο ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις. Οι δυο τους επέστρεψαν στην ομάδα την περασμένη αγωνιστική, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, παίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό τους και είναι πολύ πιθανό να τους δούμε να αγωνίζονται και πάλι στο βασικό σχήμα.
Ο Άνχελ Λόπεθ δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του στις προπονήσεις, αν και όπως όλα δείχνουν, ο Ρενάτο Σάντος θα αγωνιστεί, ως βασικός στο δεξί άκρο της επίθεσης, στη θέση του τιμωρημένου Χουάν Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός θα μείνει εκτός αποστολής, λόγω τιμωρίας (συμπλήρωσε κάρτες), ενώ θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα έχουν οι Κλέιμαν, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ριένστρα, Μπορτόλο και Δουβίκας.
Ο Αλμπέρτο Μπουένο γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να τίθεται και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Όσον για τον Αντώνη Ντεντάκη, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει και πάλι την ομάδα.
Η προετοιμασία των «κυανέρυρθων» ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή και στη συνέχεια ο Άνχελ Λόπεθ θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Όπως τόνισε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Τάσος Τσοκάνης «το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο. Όμως, έχουμε δείξει όλη τη χρονιά, ότι δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Θα αγωνιστούμε με πάθος και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Στο τέλος του παιχνιδιού θα δούμε τί θα έχουμε καταφέρει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις