Για την υπέρβαση ο Βόλος με τον Ολυμπιακό (pregame)

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται σήμερα στις 19.30 ο Βόλος (Novasports 1), στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην κορυφαία ελληνική ομάδα.

Ο Βόλος θα βρει τον Ολυμπιακό σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» έχουν αποδείξει φέτος, πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια όλες τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα πλάνα του Λόπεθ
Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.
Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Χουάν Περέα, με τον Κολομβιανό να εκτίει σήμερα την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του, λόγω καρτών. Θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι του Βόλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Επίσης, τραυματίας είναι ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος πάντως, σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Εκτός έμειναν επίσης ο Χοσέ Ρίβας και οι νεαροί Μπάλλας, Κανελλάκης και Λογαράς.
Μετά από το παιχνίδι με τον Άρη (15η αγωνιστική) ο Αλμπέρτο Μπουένο είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να ξεπερνά τον τραυματισμό του.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Άνχελ Λόπεθ δεν συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές, παρότι ακολουθεί την Πέμπτη ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να επιλέξει τον Κλέιμαν να υπερασπιστεί στην «κυανέρυθρη» εστία, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Τέκιο και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γκρίλο και Μήτογλου. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Ριένστρα. Από εκεί και πέρα τις τρεις θέσεις μεσοεπιθετικά διεκδικούν οι Νίνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Σάντος και Μαρτίνες. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Γκαραβέλης, Σάντσες, Κολόμπο, Κιάκος, Μίλοκ, Μπουένο και Κρητικός.

Τη σημερινή αναμέτρηση ορίσθηκε να διευθύνει ξένος διαιτητής.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος Φάμπιο Βερίσιμο θα είναι ο «άρχων» του αγώνα, με βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς).
Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες και AVAR ο Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας). Παρατηρητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις