Διπλό (0-2) στην Τσαριτσάνη και καλές γιορτές για τη Νίκη Βόλου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τη χρονιά η Νίκη Βόλου καθώς πέρασε και από την Τσαριτσάνη κερδίζοντας τον Οικονόμο με σκορ 2-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το τρία στα τρία στο φινάλε του πρώτου γύρου. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε χάρη σε τέρματα των Μπαλαράμπε στο 62′ και του Κανελλόπουλου στο 69′.Η βολιώτικη ομάδα με το τρίποντο αυτό έφτασε στους 23 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 6η θέση και περιμένει την έκβαση των υποθέσεων για τους «-11», που σε περίπτωση που έχουν θετική κατάληξη θα την εκτοξεύσει στη 2η θεση του βαθμολογικού πίνακα.

aivazoglou-782-100

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…

Με την ίδια σύνθεση που αγωνίστηκε κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, παρατάχθηκε η Νίκη Βόλου στο «Γ. Μητσιμπόνας» απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Την εστία υπερασπίστηκε ο Παπουρτζής, στο αριστερό άκρο της άμυνας τοποθετήθηκε ο Πασκούλεφ, στο δεξί ο Αλεξανδρής, Χολέβας και Ναουμίδης κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το δίδυμο Ιβανίδη – Μπιτσάκου σε ρόλο ανασταλτικών μέσων, τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης κάλυψε ο Μπαλαράμπε, την αριστερή ο Ελευθεριάδης, σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Μέτσε και στην κορυφή ο Κανελλόπουλος.

Το ματς

Ο κακός αγωνιστικός χώρος οδήγησε το παιχνίδι στη δύναμη και στις δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές προϋποθέσεις για την επίτευξη κάποιου τέρματος.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και ήταν για τους γηπεδούχους, όταν ο Σενκάι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπουρτζή. Η απάντηση της Νίκης ήρθε στο 19′ με τον Ναουμίδη να πιάνει την κεφαλιά σε κόρνερ του Πασκούλεφ με τον Γούπο να διώχνει δύσκολα σε νέο κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους φιλοξενούμενους.

Τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου, η Νίκη έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. 41′ Ο Πασκούλεφ έβγαλε τον Κανελλόπουλο τετ α τετ με τον Γούπο, με τον πορτιέρο του Οικονόμου να βγαίνει νικητής της μονομαχίας στο πλασέ του επιθετικού της Νίκης. Στην επαναφορά ο Κανελλέπουλος πήρε το ριμπάουντ σούταρε εκ νέου, με παίκτη των γηπεδούχων να σώζει στη γραμμή.

Στο ίδιο μοτίβο το δεύτερο μέρος

Στο ίδιο μοτίβο με το πρώτο μέρος ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο παρά το φρεσκάρισμα που επιχείρησαν οι δύο προπονητές. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Βελιτζέλος πέρασε τον Κοτίτσα στη θέση του Αλεξανδρή ενώ ο Τάσος Μπεριτζάς έριξε στην μάχη τον Τόλιο στη θέση του Καμπέρη.

Καθάρισε σε 7 λεπτά

Η Νίκη χωρίς να κινδυνεύει στα μετόπισθεν προσπαθούσε με πλάνο να χτυπήσει στα αδύνατα σημείου του αντιπάλου και το κατάφερε εις διπλούν στο 62′ και στο 69′. Στην πρώτη περίπτωση ο Ελευθεριάδης έβγαλε τη συρτή παράλληλη σέντρα, με τον Μπαλαράμπε εξ επαφής να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 0-1. Εφτά λεπτά αργότερα ο Κανελλόπουλος «κλείδωσε» το τρίποντο, όταν σε υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μπαλαράμπε έσπασε στον Μέτσε, αυτός πιο αριστερά στον Κανελλόπουλο, με τον σέντερ φορ της Νίκης να περνά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πλασάρει στην κενή εστία, γράφοντας το 0-2.

Οι κυανόλευκοι διαχειρίστηκαν χωρίς λάθη το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του αγώνα με αποτέλεσμα να φτάσουν εύκολα στο τρίτο συνεχόμενο τρίποντο και να κάνουν γιορτές με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Γούπος, Καραγιάννης (81′ Νάνος), Παπαγεωργίου, Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Σενκάι (76′ Μάνικος), Αγρόδημος, Βούζας, Καμπέρης (46′ Τόλιος), Καραγκούνης.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπουρτζής, Αλεξανδρής (46′ Κοτίτσας), Πασκούλεφ, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Μπιτσάκος (66′ Κιπτίου), Μέτσε (80′ Νάκας), Μπαλαράμπε, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος.

Διαιτητές
Διαιτητής: Μιχάλης Καρυπίδης
Βοηθοί: Γιώργος Τσαγκαλίδης και Ευάγγελος Μίσκος

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις