Ήττα για τον Ρήγα στην Άρτα, 2-1 από τον Καραϊσκάκη

Ο Ρήγας Φεραίος ηττήθηκε με 2-1 από τον Καραϊσκάκη. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων για τη 17η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, αν και πήρε προβάδισμα στο σκορ, δεν μπόρεσε να το κρατήσει και δίκαια γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Άρτας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ρήγας αγωνίσθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με πολλές απουσίες απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Καλύτερος ο Ρήγας στο πρώτο μέρος
Ο Ρήγας Φεραίος είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησε φάσεις, πέτυχε γκολ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 22΄ το σουτ του Σφάκα πέρασε άουτ. Μετά από οκτώ λεπτά η κεφαλιά του Ευαγγέλου βρήκε το δοκάρι της εστίας του Ρήγα. Στο 35΄ το σουτ του Γουτούλη μπλόκαρε ο Ραχιώτης, ενώ δύο λεπτά αργότερα η σέντρα-σουτ που επιχείρησε ο Χατζηαθανασίου έφυγε άουτ. Στο 41΄ ο Χατζηαθανασίου με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Ραχιώτη, ανοίγοντας το σκορ για τους «κυανόλευκους». Όμως, ο Ρήγας ισοφαρίστηκε στο 45΄. Ο Μπουσινάκης με πλασέ νίκησε τον Κεφαλά, κάνοντας το 1-1.

Το γκολ του Ευαγγέλου έκκρινε το παιχνίδι
Στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όποτε του δίνονταν η ευκαιρία, διότι ο Καραϊσκάκης από την αρχή τον πίεσε πολύ. Στο 52΄ το σουτ του Κορέτα πέρασε άουτ, όπως και το σουτ που δοκίμασε ο Γεωργατζής δεκατρία λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 71΄ με πλασέ του Ευαγγέλου. Η ομάδα της Άρτας είχε επίσης χαμένες ευκαιρίες με τους Κούσο, Μπουσινάκη, Γυφτοκώστα, αλλά και τον σκόρερ του δευτέρου τέρματος, Ευαγγέλου.

Σκόρερ: 45΄ Μπουσινάκης, 71΄ Ευαγγέλου – 41΄ Χατζηαθανασίου
Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γ. (Αχαΐας)
Βοηθοί: Γκοτσόπουλος Α. (Αχαΐας), Γκαβέρας Γ. (Αχαΐας)

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Ραχιώτης, Παπανίκου, Δημητρίου, Αβραμίδης, Λάμπρου, Κούσος, Κόλινς, Φέτσης (60΄ Βασιλίεβιτς), Γυφτοκώστας, Ευαγγέλου, Μπουσινάκης
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Γούτσιος, Γεωργατζής, Κορέτα (62΄ Γκίκας), Γουτούλης, Τσίπης (75΄ Θεοδώρου), Σφάκας (70΄ Αποστολίδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις