Ολυμπιακός: Έξι εβδομάδες εκτός ο Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός μετά από τον Μάριο Βρουσάι τον οποίο στερήθηκε από τον αγώνα με την Αϊντχόφεν αλλά και από τα ματς με την Άρσεναλ, δεν θα έχει ούτε τον Ρούμπεν Σεμέδο!

Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με το Βόλο, εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο του ματς. Στη θέση του μπήκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Το άσχημο ήταν πως ο Σεμέδο έπιανε το γόνατό του και οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως έχει κάκωση στο αριστερό του γόνατο. Εκτιμήσεις οι οποίες, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν μετά από τις εξετάσεις που έκανε.

Με την επιστροφή της ομάδας από το Βόλο στην Αθήνα, ο παίκτης αμέσως υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Έκανε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποία επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ.

Όπως έγινε γνωστό υπέστη ρήξη εσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου 6 εβδομάδες.

Άρα ο Σεμέδο είναι οριστικά εκτός από τους αγώνες με την Άρσεναλ στη φάση των «16» του Europa League. Οι αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» με τους Άγγλους είναι προγραμματισμένες για 11 και 18 του μήνα, οπότε ο Σεμέδο θα είναι εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς.

Να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι μοναδικοί διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας, είναι οι Ουσεϊνού Μπα και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Το θετικό αναφορικά με τον Πορτογάλο αμυντικό, είναι πως θα αποφύγει το χειρουργείο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις