Καλαμάτα για FL: Θέλει επίσημους όρους και σύντομα

Την ξεκάθαρη αποσαφήνιση των όρων για το νέο πρωτάθλημα περιμένουν στην Καλαμάτα προκειμένου να γνωρίζουν σε πραγματική και επίσημη βάση και όχι σε επίπεδο δηλώσεων ή επιθυμιών, τι μέλλει γενέσθαι με άνοδο και υποβιβασμό και όλες τις παραμέτρους της νέας σεζόν η οποία ξεκινά στο τέλος του μήνα.

Παράγοντες της ΕΠΟ εκφράζονται τελευταία με βεβαιότητα πώς το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα διεξαχθεί με την ισχύουσα προκήρυξη, πράγμα που σημαίνει πως στο τέλος της χρονιάς θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου ενώ λόγω της ενοποίησης με της Σούπερ Λιγκ 2 όλες οι υπόλοιπες επί της ουσίας θα ανέβουν κατηγορία και μαζί με τις τέσσερις της Γ’ Εθνικής θα συγκροτήσουν πρωτάθλημα 32 ομάδων.

Από τη στιγμή που ο Λευτέρης Aυγενάκης έχει πετάξει το μπαλάκι σε ΕΠΟ και Λίγκα να αποφασίσουν τον τρόπο που θα γίνει η αναδιάρθρωση, η ομοσπονδία θα πρέπει να πάρει επίσημη θέση και να κάνει ξεκάθαρο προς τις ομάδες τι θα ισχύσει.

Στην Καλαμάτα, επειδή δεν θέλουν να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων και “παιχνιδιών“, τα οποία έχουν ζήσει και στο πρόσφατο παρελθόν, επιμένουν, πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση, να γίνουν άμεσα ξεκάθαροι και επίσημα οι όροι του νέου πρωταθλήματος αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν είναι διατεθειμένοι να λάβουν μέρος σε μία διαδικασία η οποία θα είναι διάτρητη και στην πορεία ή στην ολοκλήρωση της μπορεί να προσβληθεί με οποιονδήποτε τρόπο από κάποιον που έχει συμφέρον, με προσφυγές σε διαιτητικά δικαστήρια και άλλες διαδικασίες.

Περιμένουν δε το όλο ζήτημα να διευθετηθεί τις προσεχείς μέρες και να προχωρήσουν ανεμπόδιστα προς την έναρξη.

Αφίχθηκε ο Γκιοατά
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Αναστόπουλος έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς τη Δευτέρα ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο Ζερόμ Γκιοατά.

Οι μελανόλευκοι έχουν βάλει στο πρόγραμμα διπλές προπονήσεις δύο φορές την εβδομάδα ενώ περιμένουν να μάθουν τι θα ισχύσει με τα φιλικά παιχνίδια και αν δοθεί άδεια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport365

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις