Νίκησε 2-0 η Σκιάθος, “φωνάζει” η Αγ. Παρασκευή

Η Σκιάθος νίκησε με 2-0 την Αγ. Παρασκευή στο νησί του Παπαδιαμάντη, με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία. Η Σκιάθος πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 38′ ο Μανωλιός με σουτ έγραψε το 1-0, ενώ στο 84′ ο Σαρρής, επίσης με σουτ, έκανε…

…το 2-0 για τους νησιώτες.
Η Αγία Παρασκευή έφυγε από τη Σκιάθο με πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Τσολακίδη και των βοηθών του Κυριαζή και Σκρίμπα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προπονητή της ομάδας Στέλιου Μαλακασιώτη: «Σήμερα γράφτηκε μια «μαύρη σελίδα» για την τοπική διαιτησία, με την απόδοση που είχαν οι διαιτητές του αγώνα της ομάδας μας στην Σκιάθο, με την τοπική ομάδα. Τα σφυρίγματα τους ήταν απαράδεκτα, επηρεάστηκαν από το κλίμα και θεωρώ αδιανόητο να σφυρίξουν σε 90 λεπτά αγώνα μόνο τρία φάουλ υπέρ της ομάδας μας, η οποία έφτασε να έχει 60% κατοχή μπάλας. Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν θέλω να πω απολύτως τίποτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Με τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση δεν μπορείς να παίξει ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο καμία ομάδα».
Με μία λιτή ανακοίνωση η Σκιάθος απάντησε ως εξής: «Ο κ. Μαλακασιώτης μάλλον ήταν σε άλλο γήπεδο και διαμαρτύρεται για τη διαιτησία».
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης (46′ Πρίφτι), Καμπουρέλης, Μπρέγκου, Μανωλιός, Βεργίνης (60′ Μιστάκου), Σκέμπι, Σαρρής, Ν. Μιαρίτης (80′ Αντωνίτσας).
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Ντάκος, Ν. Μαγγασιανός, Βαν Ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Αγραφιώτης, Παπακώστας (70′ Παναγιώτου), Παντελόγλου, Χαρίσης (58′ Καραγιάννης), Μαρμαρινός, Φραγκογιάννης (65′ Τερλεξής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις