Για την ανατροπή-πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ (pregame)

Βόλος – ΑΕΚ: Οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, συνεχίζονται για δεύτερη μέρα, με τον Βόλο να υποδέχεται την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο με 4-2, στο πρώτο ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι σήμερα είναι το φαβορί στο «Πανθεσσαλικό» για να περάσει στα ημιτελικά του θεσμού.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή, μετά το εις βάρος τους σκορ από το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή της Θεσσαλικής ομάδας αποτελείται από τους: Γκαραβέλη, Κλέιμαν, Κρητικό, Δουβίκα, Μήτογλου, Μπάλλα, Τσοκάνη, Γκρίλο, Ριένστρα, Φερράρι, Περέα, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Νίνη, Λογαρά, Τέκιο, Μπουένο, Μίλοκ.

Από την άλλη για την «Ένωση» ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στην διάθεση του, τους: Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλη Μπακάκη, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννη Σαρδέλη και Κώστα Γαλανόπουλο που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι Μάριο Μιτάι και Αντρέ Σιμόες έκαναν θεραπεία.

Έτσι η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνα, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Σάκχοφ, Μαχαίρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Κοσίδη, Χριστόπουλο.

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένος για τις 18:00, μπορεί να τον δει στο COSMOTE SPORT 2 HD.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις