SL2: Η ταυτότητα της 12ης αγωνιστικής

Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Super League 2 επιφύλαξε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στη Νεάπολη, όπου ο Εργοτέλης ισοφάρισε δύο φορές τον Ιωνικό και τελικά νίκησε με 3-2, για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Ιωνικός έχασε δύο θέσεις, αφού τον προσπέρασαν, τόσο ο Διαγόρας, που νίκησε με το προσφιλές του 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας, όσο και ο Λεβαδειακός, που πέτυχε ευρεία νίκη 4-0 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.
Ο Λεβαδειακός έγινε η πρώτη ομάδα που πέτυχε τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα το 3-2 το είδαμε για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά στη Νεάπολη, μετά τον αγώνα ΟΦ Ιεράπετρας – Δόξα Δράμας, και αυτός 2-3.
Η ΠΑΕ Χανιά πέτυχε την τρίτη νίκη στη σεζόν και πρώτη εκτός έδρας, μέσα στη Δράμα, για να πλησιάσει την έκτη θέση. Και αυτό γιατί η Ξάνθη δεν κατάφερε στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ να νικήσει τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ και η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 στα Τρίκαλα.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη, ενώ είναι και η μοναδική ομάδα, που δεν έχει πάρει βαθμό εκτός έδρας.

Ο Απόλλων Λάρισας είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει σκοράρει ακόμα εκτός έδρας. Έχει τρεις ήττες με 1-0 και τρεις ισοπαλίες με 0-0. Και τα έξι πρώτα ημίχρονα ήταν 0-0!

Ο Λεβαδειακός έχει πλέον την καλύτερη επίθεση με 14 γκολ, χάρη στα τέσσερα που πέτυχε. Το 4-0 είναι η ευρύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα από τις 3 Δεκεμβρίου 2014, όταν για τη Super League είχε νικήσει με το ίδιο σκορ στα Γιάννενα τον ΠΑΣ. Στην έδρα του σε αγώνα πρωταθλήματος είχε να βάλει τέσσερα γκολ από τις 26 Ιανουαρίου 2014, 4-3 τον Άρη τότε για τη Super League.

Ο Εργοτέλης δέχτηκε δύο γκολ από τον Ιωνικό, εξακολουθεί όμως να έχει την καλύτερη άμυνα, αλλά με συγκάτοικους Διαγόρα και Παναχαϊκή. Όλοι έχουν δεχτεί από έξι.

Ο Διαγόρας Ρόδου έγινε η πρώτη ομάδα στη σεζόν, που έκανε τέσσερις διαδοχικές νίκες, όλες με 1-0. Με 1-0 είναι και οι πέντε από τις έξι νίκες του, η άλλη με 2-0.

Ο Ιωνικός είχε να δεχτεί τρία γκολ στην έδρα του πάνω από τέσσερα χρόνια. Του τα είχε βάλει ο Ηλυσιακός στις 8  Ιανουαρίου 2017 για την Γ’ Εθνική, αλλά ο Ιωνικός είχε νικήσει με 4-3! Αν και έχασε ο Ιωνικός πέτυχε δύο γκολ, και συνεχίζει να είναι η μοναδική ομάδα, που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Είναι και η μοναδική ομάδα χωρίς 0-0.

Η Παναχαϊκή έφτασε τις έξι ισοπαλίες, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Ενώ είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις