Λόπεθ: Πέσαμε παλεύοντας

Περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και τη συνολική τους εικόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δήλωσε πως είναι ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είμαι απέραντα περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, αν λάβουμε υπ’ όψιν διαφορά μπάτζετ και ποιότητας των δυο ομάδων. Πιστεύω αξίζαμε την πρόκριση».
Αν χάθηκε η πρόκριση στο Βόλο ή στο πρώτο ματς: «Εκείνο το 11λεπτο στο πρώτο παιχνίδι ήταν ζημιά. Ακόμη κι εκεί όμως, δείξαμε καλό πρόσωπο και επιθετικό προσανατολισμό. Είχαμε θάρρος και τόλμη. Αυτό είναι που με ικανοποιεί, γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας που θέλω να έχει η ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει μία εκπληκτική σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν ξεχνάμε ότι είμαστε ο Βόλος και υποκύψαμε απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Πέσαμε παλεύοντας. Στο πρωτάθλημα από την 7η θέση και κάτω είμαστε πρώτοι αυτή τη στιγμή. Πέρα από την 7η θέση είναι πως φτάσαμε εκεί. Παίξαμε στα ίσια ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις