Συνεχίζουν τις προπονήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, από τη στιγμή που η Μαγνησία δεν είναι στο βαθύ κόκκινο. Η σχετική ΚΥΑ, η οποία δημοσιεύτηκε χθες από την ΓΓΑ αναφέρει μεταξύ άλλων, πως επιτρέπεται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Χθες, μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές μετέβησαν στην πολυκλινική «Ιασώ Θεσσαλίας», όπου και υποβλήθηκαν στον εβδομαδιαίο έλεγχο covid, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το θέμα, ωστόσο, που «καίει» τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ είναι, αν θα αρχίσει ή όχι το πρωτάθλημα. Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας και τα επιπλέον μέτρα που πάρθηκαν και επηρεάζουν, όπως προαναφέραμε και την τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, έρχονται να προστεθούν στην αβεβαιότητα που υπάρχει, όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η Σούπερ Λιγκ 2 της περιόδου 2021-22, μετά και την κατάργηση της Φούτμπολ Λιγκ, που προωθεί με σχέδιο νόμου η πολιτεία.

Πάντως, αν δεν γίνει σέντρα του πρωταθλήματος στις 28 Μαρτίου, δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα των 18 αγωνιστικών μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Μέχρι τις 27 Ιουνίου που έχει δοθεί παράταση από την ΕΠΟ, για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στη Φούτμπολ Λιγκ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις