Στην Καλλιθέα κλείνει τη χρονιά ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Με το σημερινό παιχνίδι (21/12) κόντρα στην Καλλιθέα, το οποίο θα αρχίσει στις 15.00 (ΟΤΕ Sport 3) και θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γρ. Λαμπράκης», ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού μέσα στο 2015. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα με ορισμένους παίκτες που έχουν…

…ζητήσει να φύγουν και ήδη θεωρούνται παρελθόν (Λεόν, Καραμανλής), θα επιδιώξουν να αποσπάσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και να ρεφάρουν την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Αγρ. Αστέρα στο Βόλο.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος καλείται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, με στόχο ο Ολυμπιακός να αποδράσει με το «διπλό» από την Καλλιθέα και από εκεί και πέρα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα βάλουν κάτω τα πράγματα και θα αποφασίσουν, ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, ποιο θα είναι το μέλλον του Ολυμπιακού στην κατηγορία.
Μπορεί ο Ολυμπιακός κάτω από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, μετά και το θέμα του Τικάο που προέκυψε, να συνεχίσει να είναι διεκδικητής της ανόδου;
Ο Λεόν αποχωρεί, πριν από λίγες μέρες είχε αποχωρήσει και ο Λουίς Μοράν, ένας ποδοσφαιριστής, πάντως, που δεν προσέφερε αυτά που περίμεναν στον Ολυμπιακό, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Καραμανλής, καθώς δεν υπολογίζεται κι αυτός από την τεχνική ηγεσία. Κανείς, επίσης, δεν γνωρίζει τι θα γίνει και με κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές, που ακούγεται έντονα πως σκέφτονται και αυτοί να ζητήσουν να φύγουν από την ομάδα.
Όλα τα παραπάνω, όπως είναι φυσικό, δημιουργούν κλίμα ανησυχίας στις τάξεις των φιλάθλων, που βλέπουν την ομάδα που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, όχι μόνο να βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία, αλλά και να κινδυνεύει με διάλυση.

Τα πλάνα του Παπαδόπουλου
Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με την Καλλιθέα, αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί παίκτες στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στρατηλάτης, με τον Γκουγκούδη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Μπουτζίκο να παίζει ως αριστερός μπακ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αρβανίτης και Ντάσιος, ενώ ο Νάστος αναμένεται να είναι ο ένας από τους δύο που παίκτες που θα παίξουν στον άξονα, με την άλλη θέση να τη διεκδικούν οι Φερνάντες και Τσιάρας. Στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Νικολιάς, στην αριστερή ο Ντεπέτρις, με έναν εκ των Σκοπελίτη, Κυζιρίδη να κινείται πίσω από τον προωθημένο Γουόρντεν. Εκτός κι αν παίξει ως επιτελικός μέσος ο Φερνάντες και αγωνιστούν ως ανασταλτικοί μέσοι οι Νάστος και Τσιάρας. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Δασκαλάκης,Κεσίδης, Καρρά, Χιντζίδης και Αλαμάνης.
Εκτός, πέρα από τους Λεόν και Καραμανλή, έμειναν ο τραυματίας Διαμαντόπουλος και οι
Ζέρης, Νικολόπουλος, Παναγιώτου, Πολύζος, Χρυσοστομίδης και Τσιλιγκίρης.

Η Καλλιθέα
Νίκη για καλές γιορτές θέλει η Καλλιθέα στο ματς της Δευτέρας (21/12, 15:00 ΟΤΕ) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτός του Ρουσάκη που αποτελεί παρελθόν, άλλες απουσίες δεν υπάρχουν και ο τεχνικός, Λουκάς Καραδήμος, θα ανακοινώσει τη 18άδα λίγο πριν τη σέντρα.

Διαιτητής: Ανούσος (ΕΠΣ Λακωνίας)
Βοηθοί: Παλαμίδας (ΕΠΣ Λακωνίας), Νενεκούμης (ΕΠΣ Αργολίδας)
4ος διαιτητής: Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις