Στο Αγρίνιο με άνεση ο Βόλος (pregame)

Το προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου δίνει σήμερα στο Αγρίνιο ο Βόλος, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Στόχος του Βόλου είναι να μπει στα πλέι άουτ από την 7η θέση, την οποία κατέχει αυτή τη στιγμή και θα επιδιώξει στο σημερινό παιχνίδι να αποσπάσει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα φέτος εκτός έδρας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καίγεται» για βαθμούς.

Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς και δίνει τη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδό του ο Παναιτωλικός είχε νικήσει με 1-0 τον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε η ήττα από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 1-0, την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Βόλος έχει δείξει φέτος με τις εμφανίσεις του και τα αποτελέσματα, πως μπορεί να φύγει νικητής από οποιαδήποτε έδρα.

Η προετοιμασία των «κυανέρθρων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί. Ο Άνχελ Λόπεθ δεν πρόλαβε να δουλέψει πολλά πράγματα με την ομάδα του, καθώς το διάστημα που μεσολάβησε από το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν πολύ μικρό.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν μπορεί να υπολογίζει στο σημερινό παιχνίδι τους τιμωρημένους Χουάν Περέα (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του) και Γεράσιμο Μήτογλου (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο σημερινό παιχνίδι).

Επίσης, στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος θα αρχίσει ασκήσεις με μπάλα την ερχόμενη εβδομάδα. Εκτός έμειναν επίσης οι Σάντος, Μίλοκ, Κανελλάκης και Λογαράς.

Ο Κλέιμαν αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Τέκιο θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Φεράρι το αριστερό. Με δεδομένη την απουσία του Μήτογλου, που είναι τιμωρημένος, παρτενέρ του Γκρίλο θα είναι ο συμπατριώτης του Σάντσες. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και ο Ριένστρα. Από εκεί και πέρα, «παίζονται» οι θέσεις στη μεσοεπιθετική τριάδα. Τις διεκδικούν οι Μπαρτόλο, Μπαριέντος, Νίνης, Μαρτίνες και Μπουένο. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Γκαραβέλης, Κολόμπο, Κρητικός, Κιάκος και Μπάλλας.

«Σφυρίζει» ο Φωτιάς
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας. Βοηθοί θα είναι οι Πέτρος Πάτρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Βασίλης Μωϋσιάδης από την ΕΠΣ Γρεβενών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και AVAR η Χρυσούλα Κουρομπύλια από την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Τοπούζης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις