Παναιτωλικός: Με Ματσόλα η αποστολή για τον Βόλο

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναιτωλικός, ο οποίος σήμερα στις 17.15 υποδέχεται τον Βόλο στο Αγρίνιο. Από τη στιγμή που η ΑΕΛ πέρασε από το Ηράκλειο, όλοι όσοι είναι χαμηλά, ζορίζονται.
Ο Παναιτωλικός είναι μόλις στο +1 από την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ, η οποία οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό. Στο ματς με τον Βόλο οι Αγρινιώτες καλούνται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Δεν το έχουν κάνει φέτος πολλές φορές, αλλά τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει.

Ο Τραϊανός Δέλλας στην αποστολή που ανακοίνωσε συμπεριέλαβε τον Ματσόλα μετά από καιρό. Ο Αργεντινός ταλαιπωρήθηκε αρκετά με προβλήματα τραυματισμών τους τελευταίους μήνες. Φαίνεται, όμως, πως πλέον είναι καλά. Ετοιμοπόλεμος και ο Γιάκολις.

Από εκεί και πέρα, Μπαρμποσα, Μανθάτης, Καρασαλίδης, Λιάβας και Τζανακάκης είναι οι πέντε που δεν είναι διαθέσιμοι. Ενδιαφέρον έχει το εάν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται, πάντως, να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Κνετ. Υπενθυμίζεται πως στο ματς με την ΑΕΛ ο Μελίσσας φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχεται και ο προπονητής του τον άδειασε στη συνέχεια στις δηλώσεις που έκανε.

Η αποστολή: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Περέιρα, Μελίσσας, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά, Γιάκολις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις