Σούπερ Λιγκ: «Αιώνιο» ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, με τρεις αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ-Άρης.
Ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, για την 24η αγωνιστική της Super League 1. Έτσι σημερινός αντίπαλος του θα είναι ο Άρης, στο «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία στοχεύει στο «τρίποντο», για να καταφέρει να ξεπεράσει τον σημερινό του αντίπαλο στην βαθμολογία, μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η κανονική του διάρκεια.
Από την άλλη η ομάδα του Μάντζιου, μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό, στο Κύπελλο Ελλάδας θέλει να επικρατήσει στην Τούμπα για να… αγκαλιάσει την δεύτερη θέση πριν τα πλέι οφ.
Στο πρώτο ματς χρονικά, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Λαμία, μετά την νίκη του στο «Πανθεσσαλικό» με 2-1, επί του Βόλου, την περασμένη Δευτέρα. Οι «Ερυθρόλευκοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς με στόχο να ξεμακρύνουν ακόμα περισσότερο από τους διώκτες τους.
Από την άλλη η ομάδα του Γρηγορίου θα αναζητήσει την έκπληξη, καθώς «καίγεται» για τους βαθμούς, ιδιαίτερα μετά την νίκη της ΑΕΛ, επί του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο.
Τέλος ο Παναιτωλικός μετά την ήττα του στο «Αλκαζάρ», θέλει το «τρίποντο» κόντρα στον  Βόλο για να μπει με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα πλέι άουτ.
Ο σύλλογος της Μαγνησίας την ίδια στιγμή, πάλεψε αλλά δεν απέκλεισε την ΑΕΚ στο Κύπελλο, έτσι στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα.
Η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ:
Σάββατο 6 Μαρτίου
ΟΦΗ – ΑΕΛ 2-3
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0
Κυριακή 7 Μαρτίου
Ολυμπιακός – Λαμία 15:00
Παναιτωλικός – Βόλος 17:15
ΠΑΟΚ – Άρης 19:30
Δευτέρα 8 Μαρτίου
ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 19:30

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις