Βελιτζέλος: «Θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις»

Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έβγαλαν εις πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή το τελευταίο δίμηνο, ο Κώστας Βελιτζέλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς στην Τσαριτσάνη, όπου η Νίκη κέρδισε με σκορ 2-0. Ο κυανόλευκος τεχνικός συμπλήρωσε πως θα γίνουν προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις ώστε η ομάδα να κυνηγήσει επί ίσοις όροις την πρώτη θέση του ομίλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:

«Κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι μετά από μία σειρά αγώνων συνεχόμενων την τελευταία εβδομάδα. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σ’ αυτά τα παιδιά γιατί κατάφεραν να βγάλουν εις πέρας υπό αντίξοες συνθήκες ένα πολύ δύσκολο έργο που είχαμε το τελευταίο δίμηνο. Αναφέρομαι και στο κομμάτι των προπονήσεων και στο κομμάτι των ελλείψεων που είχαμε και προσπαθούμε καθημερινά να το βελτιώσουμε με πάρα πολύ μεγάλο κόπο.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν ήταν, το γνώριζα από την αρχή. Ο αντίπαλος ξέρει πολύ καλά τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο παίζει, ξέρει να εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ στην αρχή του αγώνα και γενικότερα η λειτουργία της ομάδας, παρόλο του ότι χάσαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που μετά το 15′, 20′ θα μπορούσαμε κι εμείς ν’ ανοίξουμε το σκορ, δεν ήταν αυτή που θα ήθελα εγώ. Είπαμε δυο πράγματα στο ημίχρονο, αλλάξαμε κάποια πράγματα στο πώς θα προσεγγίσουμε την αντίπαλη περιοχή. Καταφέραμε στο 2ο ημίχρονο να προηγηθούμε και να βάλουμε και δεύτερο γκολ ώστε να πάρουμε σοβαρό προβάδισμα και να εξελιχθεί το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε.

Είναι ένα εικοσαήμερο που έχουμε πάρα πολλά πράγματα να κάνουμε. Θα είναι ξεκούρασης λίγο για τους παίκτες, αλλά για εμάς μόνο ξεκούραση δεν θα είναι γιατί πρέπει να οργανώσουμε πάρα πολλά πράγματα αν θέλουμε η Νίκη να διεκδικήσει με ίσους όρους, αυτό για το οποίο στήθηκε φέτος το καλοκαίρι.

Θέλω να ευχηθώ για τις ημέρες που έρχονται Χρόνια Πολλά , Καλά Χριστούγεννα, με το καλό ο καινούριος χρόνος, υγεία πάνω απ’ όλα σε όλο τον κόσμο, να δώσει δύναμη στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας και να ευχηθώ στον συνάδελφο και την ομάδα του καλή συνέχεια. Νομίζω ότι, χωρίς να το λέω κολακευτικά, με τέτοιου είδους εμφανίσεις ειδικά εδώ μέσα δεν θα περάσουν εύκολα ομάδες, θα έχει τύχη στο πρωτάθλημα».

oikonomos tsaritsanis-niki volou-2o imixrono 116

Για τη μεταγραφική ενίσχυση:

«Μεταγραφές σίγουρα τώρα αυτή την περίοδο που τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις , σίγουρα θα προχωρήσουμε σε κάποιες κινήσεις. Έχω πει επανειλημμένα το προηγούμενο διάστημα ότι θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις, δεν είναι εποχή που μπορείς να αλλάξεις ολόκληρη ομάδα. Ξέρουμε πού πονάμε και πού θέλουμε μια κάλυψη στις θέσεις τις όποιες έχουμε προβλήματα. Θα προχωρήσουμε αυτή την εβδομάδα ενεργά πλέον σε κάποιες προσεγγίσεις ποδοσφαιριστών που έχουμε κατά νου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε.

Σίγουρα θα υπάρχουν και αποχωρήσεις. Όταν ήρθα στην ομάδα βρήκα 36-37 άτομα ρόστερ. Δεν μπορείς να κάνεις δουλειά με τόσα άτομα. Δεν θα πάμε τώρα να το ξανακάνουμε 30. Σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν μας βόλεψαν δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν για ποδόσφαιρο. Θα γίνει συζήτηση με κάποιους ποδοσφαιριστές και για το δικό τους καλό και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε κάποιες κινήσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις