Στοίχημα: Σκορ και θέαμα στο ΟΑΚΑ, απροσπέλαστη η Τσέλσι – τριάδα για ταμείο στο 8.35!

Κουπόνι – “γέφυρα” το σημερινό (08/03), μεταξύ ενός γεμάτου Σαββατοκύριακου κι ενός συναρπαστικού τριημέρου με τις διοργανώσεις της UEFA. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα από Ελλάδα, Αγγλία και Πορτογαλία, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Interwetten. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Πολλά γκολ στο ΟΑΚΑ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τα εγχώρια και το ΟΑΚΑ, όπου στις 19:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης, στον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ.

Η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της στο Βόλο την Πέμπτη, ωστόσο υπερασπίστηκε το 4-2 του πρώτου αγώνα και κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Δουβίκα στο 36ο λεπτό, αλλά η ομάδα του Χιμένεθ αμύνθηκε αποτελεσματικά στο υπόλοιπο του αγώνα και ουσιαστικά δεν κινδύνεψε ουδέποτε με δεύτερο τέρμα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, προέρχεται από δύο ισοπαλίες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης (2-2 εντός) και Παναθηναϊκό (1-1 εκτός). Με νίκη απόψε πιάνει τον Άρη στη 2η θέση και προσπερνά τον ΠΑΟΚ. Δέχεται γκολ για 7 συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Απόλλων πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική με το 2-1 επί του ΟΦΗ στη Ριζούπολη. Τυχερή η ομάδα του Παράσχου, ήταν ανώτερος και δημιούργησε περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις ο ΟΦΗ, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν την αποτελεσματικότητα και με τους Ντάουντα και Ιωαννίδη να βρίσκουν δίχτυα πήραν το πολύ σημαντικό “τρίποντο”. Έφτασαν πλέον τους 25 βαθμούς, έξι περισσότερους από την προτελευταία θέση.

Η ΑΕΚ είναι προφανώς το μεγάλο φαβορί του αγώνα, αλλά εμείς θα πάμε με το Over 2.5 (1.87). Η Ένωση σκοράρει με συνέπεια, εξίσου ασυνεπής όμως είναι η άμυνά της και ο Απόλλων μπορεί να συμβάλει σε ένα μεγάλο σκορ.

Εμπιστοσύνη στους “μπλε”

Μεταφερόμαστε στο Λονδίνο για τη δεύτερη σημερινή επιλογή. Στις 20:00, η Τσέλσι υποδέχεται την Έβερτον για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Τρομερά βελτιωμένη η Τσέλσι στο αμυντικό κομμάτι με τον Τούχελ στον πάγκο, είναι αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια, έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ! Πιο πρόσφατα επικράτησε της Ατλέτικο (0-1) στο ουδέτερο Βουκουρέστι, αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Γιουνάιτεντ (0-0) στο Στάμφορντ Μπριτζ και την Τετάρτη πέρασε νικηφόρα από το Άνφιλντ (0-1). Είναι πλέον στην 4η θέση, που αποτελεί και το μεγάλο της στόχο, στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά με παιχνίδι περισσότερο.

Και η Έβερτον είναι σε καλό φεγγάρι, άλλαξε η ψυχολογία της μετά το διπλό στο Άνφιλντ (0-2). Στη συνέχεια επικράτησε της Σαουθάμπτον (1-0 εντός) και την Τετάρτη πέρασε από το “Χόθορνς” με 0-1 επί της Γουέστ Μπρομ. Κοινός παρονομαστής των τριων σερί νικών τα γκολ του φορμαρισμένου Ρισάρλισον!

Η Τσέλσι πείθει με τον Τούχελ στον πάγκο και περιμένουμε να περιορίσει ξανά την επιθετική δράση των αντιπάλων. Θα ποντάρουμε στη νίκη της και θα αυξήσουμε την αποδοση (2.03) επιλέγοντας τον άσο με -1 (ασιατικό) χάντικαπ.

Απογοητεύει η Μπενφίκα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές στη Λισαβόνα. Στις 22:15, η Μπελενένσες υποδέχεται την Μπενφίκα για την 22η αγωνιστική της Liga NOS.

Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της η Μπελενένσες (1-4-0), βρίσκεται στην 12η θέση και το +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο πιο πρόσφατο εντός επικράτησε της Νασιονάλ Μαδέιρα με 2-1.

Η Μπενφίκα απογοητεύει οικτρά φέτος, έχει μείνει εδώ και καιρό εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, αποκλείστηκε και στο Europa League με πικρή ανατροπή. Είναι στην 4η θέση και στο -6 από την δεύτερη Πόρτο, με παιχνίδι λιγότερο. Δίχως νίκη οι “αετοί” σε 6 σερί εκτός έδρας ματς!

Η Μπενφίκα προβληματίζει με την εικόνα της και η Μπελενένσες μπορεί να της βάλει δύσκολα απόψε. Πολύ σφιχτοί αμυντικά οι γηπεδούχοι, τους περιμένουμε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικούς, γι αυτό θα ποντάρουμε στον άσο με +1 (ασιατικό) χάντικαπ, σε απόδοση 2.20.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις